MicrosoftTeams-image (1).png

Mød vores medlem Christina 62

Christina 62, fortæller hemmeligheden bag sin gnist!

Naturlig skønhed og glød, hvordan?

Hvordan bevarer man hudens naturlige skønhed og glød gennem årene? Christina fra Helsinki, 62, arbejder som modtagesygeplejerske i sundhedssektoren. For at kunne klare sit hektiske arbejde, sørger Christina for sit velbefindende med små rutiner i hverdagen. At holde fast i en god livsstil og rutiner kan ses i Christinas hud, som har fået den flotteste glød.

Christina har brugt kollagentilskuddet i to år nu og er tilfreds med sin hud, især med dens glathed.

- Hver morgen blander jeg én pose kollagenpulver med et glas vand, og på den måde bliver min skønhedsrutine også passet dagligt indefra, fortæller Christina.

MicrosoftTeams-image (2).png

Læs Christinas tips til en omfattende hudplejerutine, velvære og aldring.

Hvad består din skønhedsrutine af?

- Jeg forsøger også at spise sundt og drikke masser af vand i løbet af dagen. Jeg undgår at spise rødt kød og produkter lavet af hvidt mel. Jeg har også reduceret forbruget af sukker. Jeg foretrækker gode fedtstoffer, grøntsager, frugter og bær i min kost. Hjørnestenene i at passe på dig selv er tilstrækkelig hvile, motion og ernæring – afslappet og uden belastning!

"Man kan ikke stoppe dét at blive ældre, det kan ses på alles ansigter. Jeg forsøger dog at holde mig i form, så jeg kan holde mig så rask og sund som muligt også når pensionistdagene melder sig. Jeg tror på, at det er muligt at påvirke den tid nu, gennem hverdagens rutiner. At blive ældre er på mange måder skønt, det beroliger sindet. Og selvtillid og glæde for små ting øger følelsen af ​​velvære for mig.".

Hudplejen betaler sig

At rense huden om morgenen og om aftenen er en vigtig del af min hudplejerutine. Min hud er tilbøjelig til at blive tør, så om aftenen renser jeg mit ansigt først med en renseolie og derefter med en renseemulsion. Jeg afslutter rensningen med ansigtstoner og tilsætter derefter serum A-vitamincremen. Om sommeren smører jeg altid solcreme ovenpå dagcremen, fortæller Christina.

- Jeg kan godt lide at prøve forskellige produkter relateret til min hudpleje og velvære. Jeg er min egen ”prøvekanin”, og nogle produkter er stadig i brug og en del af min rutine. Om Oslo Skin Labs The Solution kollagen læste jeg en artikel, der nævnte, at brugere fik en hudtest med før og efter billeder ved hjælp af en hudscanner. Hudtesten viste, at rynkerne blev reduceret med omkring 30 procent. Derfor besluttede jeg at give The Solution kollagenpulver en chance. Jeg begyndte personligt at mærke resultater efter cirka 2-3 måneder, så produktet blev bestemt en fast del af rutinen.

Kontinuerlig brug af The Solution

Nu har jeg brugt The Solution kollagen regelmæssigt i omkring to år. Jeg bemærker, at huden i mit ansigt er mere elastisk med kollagentilskuddet, og hudlinjerne bliver glattet ud.

Regelmæssig brug har en effekt. Min hud har en sund farve og er jævn. Du behøver ikke altid bruge make-up, om sommeren bringer solbrændingen fra solen den helt rigtige mængde farve. Huden i mit ansigt har fået mange positive tilbagemeldinger, og hvis jeg er blevet spurgt, har jeg fortalt om mit hemmelige våben: The Solution collagen.

 

Hjørnestenen i en nem hudplejerutine

Solution-produktet er nemt at bruge, fordi det er forud doseret. Dosisposerne er praktiske at have med, og den rigtige dosis er altid klar. Produktet har en neutral smag og ingen tilsætningsstoffer, så det er nemt at nyde fx med vand. Jeg kan også godt lide, at produktet er pakket smukt ind. Månedens pakke kommer altid automatisk direkte fra postkassen til dit hjem, og i tide inden næste pakke løber tør.