OSL_Susanne_063_W-Article_1140x600.jpg

Mød vores medlem Susanne

Mød Susanne på 56 år som har været medlem hos Oslo Skin Lab siden midten af 2020. Susanne arbejder til dagligt som folkeskolelærer i Nordjylland og derfor er det vigtigt for hende, at hun har det godt i sin hud, så hun kan udstråle selvtillid.

Inspireret af andres resultater

Susanne følger til daligt skønhedsekspert Silke Grane på Instagram, som delte ud af hendes erfaringer og resultater med The Solution fra Oslo Skin Lab. Det var Silkes resultater som fik Susanne til at overveje at prøve det på egen krop.

“Det som så fangede mig allermest ved hendes resultater var, at vi er ret jævnaldrende, så det kunne da godt være, at det også var noget for mig.”

Susanne håbede på at komme hudens aldring lidt til livs og opnå bare en anelse glattere hud. "Altså jeg håbede jo dengang jeg startede på at jeg kunne få gjort noget ved de her kragetæer, som jeg har ved mine øjne." 

“Jeg opnåede faktisk resultater allerede efter en halvanden måneds tid. Jeg var vildt imponeret over de resultater jeg havde fået!”

Ny rutine

Susanne har fået Oslo Skin Lab ind i sin rutine og kommer det altid i sin morgenkaffe, som hendes mand står for at gøre klar. “Jeg tager Oslo Skin Lab i min morgenkaffe. Lige en kaffe og så pulveret i - røre, røre, røre og så er det jo fuldstændig opløst.” 

OSL_Susanne_072_W-Article_1140x600.jpg

Forbeholdne var ikke mange, inden Susanne startede. Hun undersøgte lidt og undersøgte forskellige studier på området. "Altså jeg havde ingen forbehold inden jeg startede med The Solution, jeg stoler på de forskningsresultater der er". 

Den nye rutine bar hurtigt frugt - Efter blot 1,5 måned  kunne hun se en tydelig forskel på sin hud.  

“Min hud har fået mere elasticitet, mine kragetæer og linjer er blevet mindre synlige og det er jo ikke kun i ansigtet, det er på hele kroppen, at jeg kan mærke at min hud er blevet forbedret."

"...Og én af de helt store plusser er, at jeg kan fornemme, at de produkter jeg ellers bruger i dagligdagen dem får jeg bare meget mere ud af nu, end jeg gjorde tidligere."

Billederne siger alt

Susanne ville dokumentere hendes resultater for sig selv, derfor tog hun et billede inden hun gik i gang. “Jeg startede faktisk med at tage et billede inden jeg begyndte på pulveret og allerede efter 1,5 måned så tog jeg et nyt billede og der kunne jeg se en rigtig pæn ændring... Jeg var vildt imponeret over de resultater jeg havde fået!”

Susanne.jpg

"Jamen på det første billede, der så jeg jo faktisk at min hud var grå og gusten. Nu vil jeg ikke kalde det elefanthud vel, men den var lidt læderagtig. - Og på den nyeste billede, jamen der var der bare glød og spændstighed”!

“Det eneste jeg fortryder nu er, at jeg ikke var gået i gang noget før!” 

56 år men lader ikke stå til

Selvom rynker er en helt naturlig del af dét at blive ældre, så kan der være delte meninger om, hvordan man bør forholde sig til aldringstegn. Men Susanne vil have lov til stadig at gøre noget ud af sig selv og sin hud, også selvom hun er nået over de 50. Det er en indstilling hun deler med Tina - Læs deres fælles fortælling og samtale hér.

"Jeg hviler i at jeg er over 50, det generer mig ikke men derfor har jeg stadigvæk lov til at passe på mig selv og gøre noget for mig selv.“

Forandringerne betyder for Susanne, at hun er blevet glad og tilfreds med det spejlbillede hun ser. Hendes hud optager produkter bedre og hendes makeup får hun mere glæde af. 

“Altså hvis folk spurgte mig om jeg ville anbefale Oslo Skin Lab, så ville jeg helt sikkert sige “Go for it!”

 

OSL_Susanne_Tina_003_W-Article_1140x600.jpgLæs mere om de to kvinder hér