OSL_Tina_044_W-Article_1140x600.jpg

Mød vores medlem Tina

Mød Tina på 51, hun er til dagligt serviceleder i et mindre rengøringsfirma det betyder blandt andet skiftende arbejdstider som kan udfordre rutinen, men Tina har fundet en løsning der virker for hende.

“Jeg synes da, at det er fantastisk at have pæn hud -  Det er jo det første folk ser”. 

 

Ønsket om en sundere hud

Tina har været medlem nærmest siden Oslo Skin Lab's start i 2018. Tina har førhen haft problemer med sin hud og det betyder derfor meget for hende at hendes hud er pæn og flot.

“Jeg har lidt meget af acne i mine unge år, så jeg véd, hvor meget det betyder at man har en flot hud, altså hvad det gør for éns selvtillid - og det gør ALT! ”

Inden hun fandt The Solution havde hun selv søgt information omkring hud og hudpleje, og hun havde derfor læst om hudens kollagenniveau og hvordan et indtag af kollagen kunne hjælpe.

“Som kvinde i 50 årsalderen, så tænker jeg, at man har lyst til at prøve mange ting af, for at få færre rynker og en smukkere og blødere hud.”

Tina begyndte at tage sagen i egen hånd og kogte suppe på ben, som hun så drak for at hjælpe sin hud og forhøje sit kollagenindtag. Hele den proces var dog omfattende og tidskrævende, så da Tina en dag stødte på Oslo Skin Lab, så var hun ikke i tvivl.

“Det er pakket i små portioner, så jeg skal ikke stå og veje af eller koge selv. Jeg tager bare et brev og så ved jeg, at det er den rigtige dosering.”

OSL_Tina_031_W-Article_1140x600.jpg

Rutiner og resultater

Tina's arbejde udfordrer hende med skiftende arbejdstider og en varierende rutine men The Solution er blevet en fast del af hendes aften og hudplejerutine. 

“Efter jeg har taget min natcreme på, åbner jeg den lille stick pack, putter det i vand og dét er min lille natdrik.

De første resultater viste sig i hendes ansigt. "Jeg synes først og fremmest at huden hér ved øjnene og over læben er blevet glattere. Og så er huden bare blød og det er ikke kun i ansigtet men på hele kroppen, det er også lårene og armene." Resultaterne kom snigende, men Tina har ikke tænkt sig at holde op, det har hun nemlig prøvet. "... der gik nogle måneder. Det var egentlig ikke noget jeg bemærkede, jeg tog det og så lige pludselig en dag, så tænkte jeg hov (rører sig i panden) den er dejlig blød!”

“Jeg har faktisk holdt en pause på 3 måneder, hvor jeg fik sat mit medlemskab i bero, men det kunne jeg se, det gik bare ikke og så har jeg været på lige siden."

 

50 år men selvfølgelig stadig skønhed værd!

Tina er ikke bange for sin alder eller aldring generelt, men hun har altid gået op i sig selv, så hvorfor ikke fortsætte bare fordi hun er rundet de 50?

“Jeg synes klart, at man skal stå ved sin alder. Jeg har ikke noget imod at blive ældre, men jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv.”

At pleje sin hud både indefra og udefra står ikke i modsætning til at være tilfreds med sin alder - Man stopper jo heller ikke med at pleje sit hår eller tænder, fordi man bliver ældre. Hudpleje er til alle aldre.

Tina er ikke i tvivl om at Oslo Skin Lab har gjort gode ting for hendes hud og hun anbefaler det gerne til venner og veninder. 

Prøv det! Det har jeg sagt til mange… Fordi det gør noget godt for deres hud.”

 

OSL_Susanne_Tina_003_W-Article_1140x600.jpgLæs mere om de to kvinder hér