OSL_Susanne_Tina_003_W-Article_1140x600.jpg

Mød vores medlemmer

To ganske almindelige Oslo Skin Lab medlemmer, Tina og Susanne fortæller her om deres forhold til hud, alder og hvad der er årsag til at de hver dag indtager kollagenpulveret The Solution! Hør deres historier og se deres resultater hér!

Vi elsker når vores medlemmer deler deres resultater og oplevelser med os og ikke mindste med andre! To skønne og helt almindelige kvinder på 50+, med meget forskellige liv, har sagt ja til at fortælle åbent og ærligt om deres oplevelser med kollagenpulver.

    

  

 

 

OSL_Tina_031_W-Article_1140x600.jpg

Mød Tina på 51 år som til dagligt er serviceleder i et mindre rengøringsfirma som blandt andet betyder skiftende arbejdstider som kan udfordre rutinen. Efter andre mere komplekse måder at pleje huden på, har Tina nu endelig fundet en løsning der virker for hende og som gør det nemt for hende at pleje sin hud. Rutinen betyder at Tina nu har taget kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i 4 år - Hun går nemlig op i at hendes hud fremstå pæn, velholdt og flot. 

“Jeg synes da, at det er fantastisk at have pæn hud… Det er jo det første folk ser.”

Tina har selv haft både haft acne i sine unge år og har stadig hudsygdommen Rosen. Derfor går hun op i sin hudpleje og undersøger gerne selv, hvad hun kan gøre for sin hud.

”Før jeg begyndte på Oslo Skin Lab, så stod jeg faktisk og kogte suppe på ben og drak det, for at få mere kollagen… Det der tiltalte mig og hvorfor det blev Oslo Skin Lab var, at produktet kommer i æsker og de er doserede.”

Selvom der først gik 4-5 måneder før Tina lagde mærke til forandringerne, så har det, ud over de forventede virkninger også haft en anden overraskende virkning.

Læs mere om Tinas historie hér

 

OSL_Susanne_086_W-Article_1140x600.jpg

Susanne er 56 år og har været medlem i over 1 år nu og har ifølge hende selv ikke tænkt sig at stoppe. Hun er til dagligt i centrum, når hun lærer fra sig som folkeskolelærer - derfor er det for hende vigtigt at udstråle selvtillid og selvtilfredshed. 

“Som folkeskolelærer betyder det meget for mig, at jeg udstråler, at jeg har det godt. - Og det gør jeg, når jeg ved at min hud har det godt.” 

Susannes resultater viste sig relativt hurtigt hos hende og hun ærger sig blot over ikke at være begyndt noget før. "Jeg opnåede faktisk resultater allerede efter en halvanden måneds tid. Jeg var vildt imponeret over de resultater jeg havde fået!”

Læs mere om Susannes historie hér!

 

Håb og resultater

Tina og Susanne faldt over Oslo Skin Lab på Instagram, hvor Susanne følger skønhedseksperten Silke Grane og derved har kunne følge med i hendes forløb, erfaringer og ikke mindst resultater. "Hun (Silke) havde fået lavet sådan nogle hudanalyser. Hun er lige et par år yngre end jeg er, så derfor tænkte jeg - 'Det her er ikke kun til de unge, det må simpelthen også være noget for mig' - Når hun kan opnå så fine resultater ” Susanne.

Susanne gav The Solution et forsøg - "Jeg havde håbet på, at det kunne rette bare en lille smule op på de rynker som var begyndt at komme... og at jeg kunne få gjort noget ved de her kragetæer, som jeg har ved mine øjne." Allerede efter godt 2 måneders brug kunne hun se tydelige resultater. 

“Min hud har fået mere elasticitet, mine kragetæer og linjer er blevet mindre synlige og det er jo ikke kun i ansigtet, det er på hele kroppen, at jeg kan mærke at min hud er blevet forbedret.”

OSL_Susanne_072_W-Article_1140x600.jpg

I et kort interview spørger Tina, Susanne hvordan det var at se disse resultater “Jamen jeg blev jo nærmest jublende lykkelig, simpelthen! Det eneste jeg fortryder nu er, at jeg ikke var gået i gang noget før!” 

“De forandringer betyder at jeg godt kan lide det spejlbillede jeg ser, også om morgenen inden jeg går i gang med at putte make up på.” Susanne.

Tina har også opnået gode resultater men blev først opmærksom på forandringerne efter ca. 4-5 måneder. Hun kan nu både se og mærke en forskel på sin hud:

 “Jeg synes først og fremmest at, det er hér ved øjnene og over læben og så er huden generelt bare blød og det er ikke kun i ansigtet men altså på hele kroppen.. det er lårene og armene. Men som Susanne også siger, så vågner du ikke op i morgen uden rynker, men det mildner rynker og gør huden blød, så jeg er stor fan” fortæller Tina.

For Tina var det den nemme dosering, de små pakker og ubesværet som især tiltalte hende. Hun havde nemlig allerede læst om kollagenets gode virkning!  “Jamen der poppede en reklame op og så tænkte jeg, det var spændende. Jeg har altid selv kogt ben og drukket det som suppe for at få ekstra kollagen. Så det tiltalte mig at det var i små poser og jeg slap for besværet.” 

OSL_Tina_044_W-Article_1140x600.jpg

At videnskaben bakker Oslo Skin Lab op, bekræftede blot, hvad Tina selv havde mærket. "Oslo Skin Lab havde nogle videnskabelige resultater de kunne fremvise, hvor jeg tænkte - det ser skide godt ud, det er det vi kører med!” 

Skønhed og pleje i alle aldre

Susanne og Tina er begge rundet de 50 år og selvom de begge har et afslappet forhold til deres alder, så ønsker de stadig at passe godt på dem selv og ikke mindst deres hud.

“Det der med at blive 50, det betyder faktisk slet ikke noget for mig. Alder er kun et tal og det betyder ikke at man skal stoppe med at gøre noget godt for sig selv” Susanne.

OSL_Susanne_Tina_003_W-Article_1140x600.jpg

“Jeg synes klart, at man skal stå ved sin alder. Jeg har ikke noget imod at blive ældre, men jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv” fortæller Tina.

Oslo Skin Lab´s The Solution fjerner ikke dine rynker fuldstændig - alder og rynker er jo helt naturligt - men du kan minimere de fine linjer og bidrager til øget spændstighed og elasticitet. 

“Vi er jo slet ikke interesserede i at komme til at ligne nogle på 25” lyder det fra Tina. “Nej, det er slet ikke det, jeg er ude på at opnå. Jeg hviler i at jeg er over 50, det generer mig ikke, men derfor har jeg stadigvæk lov til at passe på mig selv og gøre noget for mig selv“ nikker Susanne.

Læs mere om de skønne kvinder se deres resultater hér - Susanne og Tina