
Morgenmads hash browns med gurkemeje
Denne morgenmads hashbrown kan laves i mange variationer og kan gøre enhver morgen ekstra god!
Gurkemeje er ikke kun et lækkert krydderi!
Vi har hørt rygter om at kydderiet gurkemeje er en overset ingrediens i mange danske hjem. Det er en skam, fordi gurkemeje er faktisk rigtig undervurderet og et lækkert krydderi til de fleste grøntsager! Vi elsker det fx. i denne kartoffelmorgenmads hash brown!
Denne kulhydrat-tunge morgenmad er fantastisk til at hjælpe dig, med at føle dig mæt i løbet af en lang arbejdsdag og kan laves i mange variationer så morgenretten aldrig bliver kedelig.
Ingredienser
(12 små hash browns)
- 1 løg
- 5 mellemstore kartofler
- 1 spsk Olivenolie
- En knivspids salt, peber og dild (efter smag)
- ½ tsk gurkemeje
Sådan gør du
Riv løg og kartofler på et rivejern og lav en "dej" ud af det.
Tilsæt gurkemeje, salt, peber og dild
Lav små “pandekager” og steg dem i olivenolie til de er sprøde og brune og vandet er fordampet. 5-10 minutter på hver side.
Top med et spejlæg, hvis det ønskes, eller tilføj endda nogle friske grøntsager, urter eller varm sauce!
TIP: Dobbelt opskriften på kartoffelmassen og gem lidt færdige hashbrowns i køleskabet til morgenmad dagen efter. Du kan hurtigt varme dem op ved lav varme i 2-5 minutter og toppe med et frisk spejlæg.