RS1589_TurmericHashBrowns_13175_W-Article_1140x600.jpg

Morgenmads hash browns med gurkemeje

Denne morgenmads hashbrown kan laves i mange variationer og kan gøre enhver morgen ekstra god!

Gurkemeje er ikke kun et lækkert krydderi!

Vi har hørt rygter om at kydderiet gurkemeje er en overset ingrediens i mange danske hjem. Det er en skam, fordi gurkemeje er faktisk rigtig undervurderet og et lækkert krydderi til de fleste grøntsager! Vi elsker det fx. i denne kartoffelmorgenmads hash brown!

Denne kulhydrat-tunge morgenmad er fantastisk til at hjælpe dig, med at føle dig mæt i løbet af en lang arbejdsdag og kan laves i mange variationer så morgenretten aldrig bliver kedelig.

Ingredienser

(12 små hash browns)

  • 1 løg
  • 5 mellemstore kartofler
  • 1 spsk Olivenolie
  • En knivspids salt, peber og dild (efter smag)
  • ½ tsk gurkemeje

RS1589_TurmericHashBrowns_13175_SoMe-Square_1080x1080.jpg

Sådan gør du

Riv løg og kartofler på et rivejern og lav en "dej" ud af det.

Tilsæt gurkemeje, salt, peber og dild

Lav små “pandekager” og steg dem i olivenolie til de er sprøde og brune og vandet er fordampet. 5-10 minutter på hver side.

Top med et spejlæg, hvis det ønskes, eller tilføj endda nogle friske grøntsager, urter eller varm sauce!

 

TIP: Dobbelt opskriften på kartoffelmassen og gem lidt færdige hashbrowns i køleskabet til morgenmad dagen efter. Du kan hurtigt varme dem op ved lav varme i 2-5 minutter og toppe med et frisk spejlæg.