RS1410_OSL_Shatila-3_W-Article_1140x600.jpg

Myter om kollagen

Kollagen og kollagenpulver er de seneste år blevet et meget populært og omdiskuteret emne indenfor skønhed og hudpleje, og med sig følger forskellige holdninger. I denne artikel har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og svar om kollagentilskud.

Lad os begynde med det grundlæggende. Hvad er kollagen egentlig?

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Allerede fra 25-30 årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med ca. 1-2 % om året, og hudens aldringsproces begynder. Dette kan ses ved at vi fx får dybere rynker og mindre elasticitet i huden.

Kollagen er en af de vigtigste byggesten i huden, og den mest afgørende faktor for at forebygge rynker og bevare hudens elasticitet. Huden på en ung person kan indeholde op til 80% kollagen. Kollagen er kroppens lim, og den vigtigste faktor for at holde rynker og fine linjer væk og samtidig beholde spændstighed og elasticitet i huden.

Spar 60% på The Solution™ her

Okay, så vi har brug for mere kollagen?

Præcis – hvis fordelene, såsom at fastholde hudens elasticitet længere tid, færre rynker, fine linjer og appelsinhud er noget du ønsker dig.

Dog er det værd at nævne, at enhver slags kollagen ikke kan hjælpe på hudens elasticitet og fine linjer. For eksempel findes kollagen også i proteinrig mad, men for at huden skal kunne gøre nytte af indtaget, må kollagenet være brudt ned (hydrolyseret) i præcise peptidelængder.

Men. Er 2,5 gram kollagen egentlig nok? Jeg har både hørt 5 og 10 gram.

Dette er et af vores oftest stillede spørgsmål. Og faktisk viser studier, som er foretaget på netop de patenterede kollagenpeptider som vi benytter (Verisol), at 2,5 gram er tilstrækkeligt til at opnå en synlig og målbar effekt på huden. Du kan læse mere om studierne lige her.

Kollagenpulveret vi bruger i The Solution™ har været igennem en særlig hydrolyseringsproces som gør, at peptiderne påvirker huden på en positiv måde. Det er denne særlige opspaltning af kollagenpeptiderne, som er den væsentligste faktor for, hvor godt kollagenet virker.

Hvem er kollagen egnet til?

Da strukturen af kollagenpeptider er meget ens med det kollagen, der naturligt forekommer i kroppen, kunne det siges, at tage et kollagensupplement er en meget naturlig måde at opretholde et mere ungdommeligt udseende på. Derfor er kollagen egnet til alle, der ønsker at opnå effekt på huden. 

Det er aldrig for sent at starte med vores The Solution™ Beauty Collagen. Med en moden hud vil der være gode chancer for at opnå synlig effekt. Studier viser faktisk, at kvinder over 60 år fik de bedste resultater.

Se blandt andet skønne Susanne, som opnåede fantastiske resultater med The Solution™ Beauty Collagen. Læs hele Susannes historie her.

susanne before after.jpg

Spar 60% på The Solution her

Er der bivirkninger ved The Solution™ Beauty Collagen?

Kollagenpeptider har ingen dokumenterede bivirkninger, og kollagen i sig selv har ingen allergener. The Solution™ indeholder kun én eneste ingrediens: 100% hydrolyseret kollagen-peptider og bidrager bl.a. til glattere hud med færre linjer, mindre appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. Der er altså ikke tilsat fyldstoffer eller konserveringsmidler til det, og der anvendes ingen syntetiske opløsningsmidler i dets forarbejdning.

Spar 60% på The Solution™ her

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png