OSL_AWARDS_1140x600_0624.jpg

Priser og nomineringer til The Solution™

The Solution™ modtager priser og nomineringer. Nedenfor finder du alle nomineringerne og priserne vi har været nomineret i siden 2019.

Hos Oslo Skin Lab er vi meget beærede over, at vores produkt The Solution™ Beauty Collagen har vundet flere priser og opnået en hel del nomineringer.

Blandt andet er vi meget stolte af at kunne fortælle jer, at vi har vundet Costumes læserpris - Skønhedsfavoritter 2022, 2021 og i 2020! Altså hele 3 år i træk! Og alle år i kategorien: Smuk Indefra. Denne pris betyder meget for os, da det netop er læsernes stemmer der tæller. 

The Solution™ fik også en prestigefyldt nominering ved Danish Beauty Award 2019, i kategorien Inner Beauty. I Tjekkiet har produktet vundet prisen for Årets Anti-age produkt i Harper's Bazaar i 2019, og i Norge fik det endnu en nominering - denne gang til Costume Awards 2020 og i 2022 i kategorien Årets Bedste Hudpleje og Smuk Indefra. Se alle nomineringerne og priserne her:

 • Vinder af Cosmopolitan Beauty Awards 2024
 • Vinder af Influencer's Top, Polen 2023 - I kategorien: Hælse
 • Vogue Beauty Awards, Polen 2022 - Nomineret i kategorien "Trends in Beauty" - Kosttilskud
 • Vinder af Magasinet Liv's Pro Age favoritter i kategorien - Pro Age Kollagentilskud. 
 • Vinder af Costume Skønhedsfavorit Danmark 2022 Læserpris - Nomineret i kategorien: Smuk Indefra. 
 • Costume Skønhedsfavorit Norge 2022 Læserpris - Nomineret i kategorien: Smuk Indefra. 
 • Vinder af Costume Skønhedsfavorit Danmark 2021 Læserpris - i kategorien: Smuk Indefra. 
 • Vogue Beauty Awards PL 2021 - Nomineret Årets Premiere
 • Scandinavian Global Makeup Awards 2020 - 2. plads Best Anti-Ageing Product
 • Scandinavian Global Makeup Awards 2020 - 2. plads Best Luxury Skincare Brand
 • Costume Skønhedsfavoritter 2020 - Vinder af Årets Kollagen Produkt
 • Costume Awards 2020 - Nomineret Årets Bedste Hudpleje
 • Harper's Bazaar 2019 - Vinder af Årets Anti-age produkt
 • Danish Beauty Awards 2019 - Nomineret Inner Beauty

Grundlægger Cecilie Nordstrøm er meget glad for, at produktet får så meget positiv opmærksomhed, i alle lande. Hendes grundlæggende idé har altid været, at skønhed også kommer indefra, og at hudpleje ikke kun er noget, du kan gøre udefra.

- Alle nomineringer og priser bekræfter, at dét at pleje huden indefra er en stigende tendens. Og ikke mindst, at vores produkt opfylder og dermed bekræfter, at indtagelse giver synlige resultater, som undersøgelserne viser, siger hun.

Hudterapeut Anne Berit Eide har sin egen klinik i Oslo (Oslo Hudpleieklinikk) og har set den direkte effekt af ​​The Solution ™. Hun er ikke overrasket over hverken priser eller nomineringer til The Solution™ og har været begejstret for at se brandet vokse i de seneste år.

”The Solution™ succesen er så let at forstå - det er et virkelig godt produkt. Jeg elsker det ud over at det er helt sikkert at indtage, så er det også bare så nemt at indtage her dag, ”siger Anne Berit.

Anne Berit hævder også, at der ikke er tvivl om, at den mest effektive vej til smuk hud skal starte indefra. Hun fremmer brugen af ​​bioaktive kollagenpeptider som et supplement for at opnå et frisk og sundt udseende.

Hun diskuterer resultaterne efter hver scanning af kunder, der har brugt The Solution ™ og kan konkludere, at alle scanninger har vist positive resultater på huden. Blandt flere tillidsværdige og fantastiske kvinder, der har haft positiv effekt, nævner hun også den danske skønhedsekspert og blogger Silke Grane, som nu har brugt The Solution ™ i flere år. ”Silke fortsætter med at få bedre resultater med hver scanning, hun får foretaget - det er imponerende!”, Siger Anne Berit.

”Scanningerne udført for Silke viser helt utrolige resultater. Men vi er også overvældede af det, vi ser hos de kunder, der kun har brugt kollagenpulveret i en kortere periode - og dem kommer der flere og flere af, efterhånden som The Solution™ - og dét at skønhed kommer inde fra, bliver stadig mere populært. ”

At skønhed kommer indefra, er noget vi tror meget på hos Oslo Skin Lab®, og derfor er vi oprigtige glade hver gang vi bliver nomineret eller vinder priser for vores produkt. Det fortæller os at vi har glade kunder i utallige lander, og at eksperter indenfor blandt andet helse-, apotek-. farma, og kostvejledning, er enige. Noget som gør os endnu mere stole.

For hvad kan slå et helt naturligt og rent produkt, der leverer præcis hvad det lover - og enda også leverer forskningsbaserede resultater? Bestil din egen pakke i dag, og prøv produktet som dommerne har nomineret, på egen hud!