OSL_Article_1_1140x600_0622.jpg

Optimer din sommerhuds sunde glød

Solen og det varme vejr bringer en masse hudpleje-udfordringer med sig. For at hjælpe dig med at holde styr på din sommerhuds sundhed, har vi lavet en tjekliste med tips til at optimere din sommerhuds naturlige skønhed.

Sommerens hudpleje udfordringer

Solen og det varme vejr bringer en masse hudpleje-udfordringer med sig. Om vinteren er en rig crème ofte den rigtige løsning, men om sommeren vil din hud oftest have brug for en lettere gel eller serum.

Selvom et produkt med SPF allerede burde være i din hudrutine året rundt, er det selvfølgelig et must, når du er ude I sommersolen hele dagen.

Så for at hjælpe dig med at holde styr på din sommer-huds sundhed, har vi lavet en tjekliste med tips til at optimere din sommer hud naturlig sundhed og skønhed.

Kan du tjekke hele listen af på én gang? Wow, din hud skinner! Hvis ikke, så kom i gang nu - det er heldigvis aldrig for sent!

 

Tip 1 - Vær ekstra opmærksom på albuer, knæ og hæle.

Du ser nok ikke på dine albuer, knæ og hæle hele tiden, og det gør det lettere at negligere dem. Det dejlige sommervejr og sommertøj, giver os mulighed for at vise flere dele af kroppen frem, end vi er vant til. Sæt ekstra pleje ind på disse punkter, de har det nemlig med at tørre ud.

Sæt fx en bodyscrub i din bruser og skrub dine albuer, knæ og hæle en gang om ugen.  Brug så en god nærende creme efter tørring, så din hud bliver fugtet på ny.

Tip 2 - Brug selvbruner og få en solkysset glød.

Det med at gå i solarium eller bage sig selv i solen er lidt gammeldags og endda også farligt for huden. Brug i stedet for en selvbruner og lign en solkysset gudinde denne sommer! Mange selvbuner muligheder indeholder i dag også fugtgivende og andre sunde hudingredienser, så du kan springe solskoldningen over og gå direkte efter den perfekte farve, mens du tilføjer nogle ekstra fordele!

Tip 3 - SPF fra top til tå

Påfør en tilstrækkelig mængde SPF og Igen efter et bad. Glem ikke at smøre dine hænder, fødder, ører og læber ind. Du bør gentage disse trin hver anden time (vi anbefaler indstille en påmindelse på din telefon).  

Tip 4 - Frugt til din sommerhud! 

Tomater, vandmelon og agurk er, ud over at drikke vand, en god måde at holde sig hydreret på. Du spiser nemlig vand, når du spiser disse, hvilket holder din hud hydreret indefra. Kokosvand er også en god mulighed. Bland opløsningen i din kokosvand for en endnu bedre effekt!

Vores kollagen peptider i The Solution forhindrer tørre linjer alle over hele kroppen og gør cellulite mindre synlig. Med disse tips forbliver din hud i top stand selv på ferie!

 

Om kollagentilskud

Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2% om året og med tiden vil fine linjer komme til syne i takt med at huden bliver mindre elastisk. En daglig dosis af Kollagenpulveret The Solution Beauty Collagen har i solide kliniske studier vist sig at have en betydelig effekt på at øge både spændstighed og elastisitet i huden og derved minimere fine linjer og rynker.