RS484_OSL_0521_54121_W-Article_1140x600.jpg

Oslo Skin Labs kvinder deler ud

Hvad gør Olso Skin Labs team for deres hud efter en solrig og varm sommer?

Oslo Skin Labs team tyr til disse rutiner efter sommeren

Hvordan har vores kvindelige kolleger det med skønhedsrutiner? Udover regelmæssig brug af The Solution kollagen, vil Renata, Diana og Veronika fra kontoret i Prag, fortælle dig, hvilke rutiner der er deres hellige gral efter sommeren!

Renatas besøg hos kosmetologen

"Den rutine, jeg desærre altid forsømmer i løbet af sommeren, er behandlinger hos min kosmetolog."

Jeg har aldrig haft problematisk hud, så jeg har altid tænkt, at reklamer med anti-rynkecreme ikke gælder mig. Og indtil jeg var 37 år gammel, bestod min hudplejerutine kun i creme (i bedste fald) om morgenen, påføring af et væld af makeup, og så tog jeg afsted.

Senere begyndte jeg at gå til kosmetiksalonen meget uregelmæssigt og bare for følelsen af, at jeg gjorde noget for mig selv. Men nu er det en del af min rutine, som jeg ikke engang tænker mere over og betragter som en del af min rutine. 

Om sommeren har vi fokus på andre ting

Sommeren plejer at være både hektisk og afslappende, så derfor forsømmer jeg dette ritual. Men jeg kan altid godt lide at vende tilbage til det om efteråret.

Jeg elsker personligt sæsonbetonede behandlinger i Beauty Queens salonen i Prag. Dens ejer Ivana anbefaler nærende sæsonbetonet behandling om efteråret, som hjælper huden med at overvinde sæsonens ændringer. Dette omfatter zoneterapiprocedurer, der stimulerer svækkede organer for at understøtte hudens tilpasning til de forskellige årstider: lever (forår), hjerte (sommer), lunger (efterår) og nyrer (vinter).

Rådfør dig med den passende behandling for dig med skønhedseksperten i dit område. Og glem ikke at blive behandlet af en ekspert en gang imellem.

Hvorfor er denne metode den bedste? For efter sommeren er det nødvendigt at håndtere konsekvenserne af intens soleksponering, såsom pigmentpletter eller vævsdehydrering. Sveden får os også til at miste en masse mineraler, hvis lagre skal genopfyldes.” 

 

Dianas 3 alfa-omega trin

"Min efterårsrutine inkluderer 3 enkle, men meget vigtige trin, som er alfa og omega for min hudpleje.

Korrekt eksfoliering og rensning er en kernedel af min daglige hudplejerutine. Uden det ville min hud ikke være i stand til at optage de nødvendige næringsstoffer, og jeg er sikker på, at jeg snart ville blive forbandet med tilstoppede porer. Der findes mange makeupfjernere på markedet, men du bør vælge den rigtige til din hudtype. Personligt bruger jeg en rensegel til kombineret hud, der kan vaskes i vand. Derefter afslutter jeg at rense mit ansigt med toner hver aften.

Peeling og en ansigtsmaske er en del af min rutine 2 gange om ugen. Jeg bruger altid peelingen til at fjerne døde hudceller ved at påføre den på et fugtet ansigt, massere let i cirkulære bevægelser og derefter skylle det af. Så bruger jeg en maske med et højere indhold af aktive ingredienser for maksimal hudpleje. Vælg typen af ​​ansigtsmaske efter din huds aktuelle behov.

Endelig er det tid til en cremepåføring. Vælg den rigtige i forhold til din alder, problem eller hudtype. Jeg påfører cremen på mit ansigt, hals og spaltning om aftenen og morgenen. Om aftenen er det den natlige creme, som regenererer og nærer min hud natten over, og om morgenen den, der lysner min hud, beskytter den mod ydre miljøer og forbereder den til makeup. Jeg tilføjer også en særlig øjencreme og læbepomade til min daglige rutine."

 

Veronicas C-vitamin og kobberpeptider

"Mit yndlings must-have produkt i min hudplejerutine er helt klart Buffet. Det er et alsidigt serum, der indeholder hyaluronsyre, så det ikke kun fugter huden smukt, men også regulerer talgproduktionen.

Serummet indeholder også kobberpeptider, som er et mirakel for fine linjer. Kobber er en af ​​de mest effektive antioxidanter og er afgørende for kollagendannelsen. Den bevarer blandt andet også en sund hudfarve! Det er simpelthen mit MUST-HAVE.

Et andet af mine yndlingsprodukt er C-vitamin i cremeform. Det beskytter min hud mod frie radikaler, lysner min hud og reducerer mørke pletter. Jeg tager den altid på om natten, så min hud er smukt lysende om morgenen.

Også i begyndelsen af ​​efteråret anbefaler jeg, at du tilføjer endnu en usædvanlig skønhedsteknik til din rutine. Ansigtet er den ene del af kroppen, som vi aldrig dækker over, og ved at gøre det er vi nogle gange meget lidt opmærksomme på det.

Vi har over 50 muskler i ansigtet, som vi bruger, når vi taler eller spiser, men ellers træner vi dem næsten ikke overhovedet.

Med ordentlig og regelmæssig motion kan du stramme din hud op og få den til at gløde. Prøv FACE YOGA, det er ikke kun en nyere trend, men en virkelig funktionel øvelse, der vil forynge og opstramme huden på dit ansigt. Bare 10 minutter om dagen, og din hud vil skinne som en diamant."

Du er velkommen til at blive inspireret af vores hudplejetips, men vigtigst af alt, sørg for at vende tilbage til din hudplejerutine til efteråret. Vi krydser fingrer!

Hilsen dit Oslo Skin Lab-team  

 

Prøv Selv Oslo Skin Labs Kollagen pulver - The Solution