SATOKAUSIKALENTERI_OSLOSKINLAB_OMENA_TUOREPUURO_PUNAHERUKKA_1140x600.jpg

Overnight oats med æbler

Satokausikalenteri fra Instagram har skabt denne vidunderlige overnight oats-opskrift på høstsæsonens delikatesser til Oslo Skin Lab!

Skøn efterårsopskrift

Instagram profilen Satokausikalenteri har skabt denne velkendte friske grød, men som nu er smagt til med årstidens æbler, hampefrø og hudstyrkende The Solution kollagenpulver.

Tilpas opskriften efter årstiden og smag til og udskift æblet med fx pærer, kirsebær eller blommer. 

SATOKAUSIKALENTERI_OSLOSKINLAB_OMENA_TUOREPUURO_PUNAHERUKKA-3.jpg

"Frisk grød med smag af stegte æbler. Den nemme grundopskrift kan modificeres, så den passer til din smag - du kan bruge pærer, kirsebær eller blommer i stedet for æbler. Udover eller i stedet for kanel kan du tilføje nelliker eller kardemomme."

Hampefrø er en god hjemlig erstatning for nødder, som kan bruges til at tilføje en toasty smag og tekstur til grød. Men hvis du vil, kan du erstatte det med nødde- eller mandelgryn, Du kan også prøve chiafrø i stedet for.

Ahornsirup er velegnet til efterårsstemningen, som giver en æbletærte-agtig smag – men du kan også erstatte den med flydende honning, hvis du ønsker det.

Mandelsmørret kan også erstattes af usødet og usaltet jordnødde- eller cashewsmør, hvis du ønsker det.

Saltet balancerer smagene og understreger alle de andre aromaer.

Ingredienser 

Frisk æblegrød

(2 portioner)

  • Æbler
  • 2 små danske æbler
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 spsk ahornsirup
  • en knivspids salt

Grød

  • 2 stk daglig dosis af Oslo Skin Lab The Solution kollagenpulver
  • 1,75 dl havregryn
  • 1,5 dl havredrik
  • 1 spsk skrællede hampefrø
  • 1/2 spsk ahornsirup
  • en knivspids salt
  • 1/2 tsk kanel
  • 2 spsk mandelsmør (usaltet)

Friske bær til pynt, eksempelvis ribs

SATOKAUSIKALENTERI_OSLOSKINLAB_OMENA_TUOREPUURO_PUNAHERUKKA-5.jpg

Sådan gør du!

Skyl æblerne og skær dem i mundrette stykker. Danske æbler behøver ikke at blive skrællet. Kom æbler, kanel, ahornsirup og salt i en gryde og kog dem ved svag varme til æblerne er blevet lidt bløde. Lad afkøle til stuetemperatur.

Bland alle grødens ingredienser sammen.

Læg halvdelen af ​​æblerne i bunden af ​​en lille skål eller krukke og hæld grøden over dem. Hæld resten af ​​æblerne over grøden. Dæk fadene let til og lad dem sætte sig i køleskabet et par timer eller natten over.

Tilføj friske bær på toppen og nyd som morgenmad eller snack.