Sådan virker The Solution

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen, primært i hud, knogler, muskler, sener, hår og negle. Kollagen fungerer som limen i huden og hjælper med at opretholde fasthed, hvilket bidrager til at holde huden glat, fast og gennemfugtet.

Kollagenniveauet falder dog gradvist, efterhånden som vi bliver ældre. Mængden af kollagen mindskes altså som følge af en lavere produktion i huden, men også på grund af ydre påvirkninger som sol, forurening, kost, rygning m.m. Disse ændringer i huden viser sig som rynker og fine linjer. Ung hud kan indeholde op til 80 procent kollagen men i 30'erne begynder mængden af kollagen i huden imidlertid at falde, og efter overgangsalderen er reduktionen i gennemsnit 2 procent pr. år.

Evidensbaseret kollagen

Mens Europa først i de senere år er begyndt at omfavne kollagen som en naturlig del af vores skønhedsrutiner, har kollagen længe været en anerkendt del af manges hudplejerutine i Asien for netop sin evne til at styrke hudens elasticitet og minimere finere linjer.

Effekten af kollagenet i The Solution er baseret på solid videnskab, og de studier, vi henviser til, er både publiceret i anerkendte medicinske databaser og vurderet af fagfolk - hvilket anses som det højeste kvalitetsstempel, studier kan få, og er med til at sikre videnskabelig kvalitet og integritet i forskningspublikationer. 

Foruden disse studier er vi desuden stolte af at have tusindvis af tilfredse kunder i mere end 12 lande, der rapporterer om mærkbare resultater og langvarig tilfredshed. I 2020 lavede vi desuden en medlemsundersøgelse med 658 deltagere, som bekræfter, at der kan gå længere tid, før vi selv registrerer effekten. Hele 67% af de adspurgte var nemlig tilfredse med resultaterne efter indtag i mere end fire måneder. Det er en øgning på 83% sammenlignet med dem som har brugt The Solution™ i mindre end fire måneder og er et tydeligt tegn på at man med kollagenpulver bør bevæbne sig med tålmodighed og altså ikke forvente et quick fix. 

Den faktiske effekt

Som med andet kosttilskud, varierer det naturligvis, hvor hurtigt og hvor markant den enkelte oplever effekt. For nogle er effekten meget markant, mens den for andre kan være mere subtil. Nogle oplever effekt efter meget kort tid, mens det for andre kan tage flere måneder. Vi anbefaler derfor altid at teste i minimum 3-4 måneder før en reel effekt kan vurderes. Du kan se effekten hos nogle af vores kunder lige her

Husk også, at det for nogle kan være svært at se den umiddelbare effekt med det blotte øje. Det er eksempelvis lidt som at se sine egne børn vokse eller når vi træner – det er ikke altid let at se ændringen, når man ser på det samme  område dagligt. Derfor kan før og efter billeder i et godt lys eller alternativt en scanning af huden derfor være at anbefale. Det kan du blandt andet se lige her.

Læs gerne de hyppigst stillede spørgsmål om kollagenpulveret lige her.