OSL_NL_760x400_Selfcare_fall_1022_DK.jpg

Selvpleje er styrkende

Det er vigtigt at prioritere sig selv en gang imellem, for at kunne tage sig af alt og alle omkring sig.

Selvpleje - hvorfor er det vigtigt? 

Efterårsmørket har for alvor lagt sig over os – dagene bliver kortere og vi føler vi har mindre tid. Nu er det endnu vigtigere at sætte lidt tid af til egenomsorg og til at genoplade batterierne!

Det er vigtigt at prioritere sig selv, en gang imellem, for at kunne tage sig af alt og alle omkring os.

Selvpleje er en lille investering med et stort afkast.

For nogle kan selvpleje være at meditere, løbe en tur eller læse en bog. Det vigtigste er, at du overholder aftalen, du har lavet med dig selv, på samme måde som havde den været overfor en ven. Og så bør det være en aftale, som du nyder godt af på den ene eller anden måde...

Vi har samlet nogle af vores yndlingsaktiviteter til egenomsorg i efteråret

12 tips til selvpleje aktiviteter

Organiser hjemmet

En af ​​de regnfulde dage er dit tegn på, at du nu skal organisere de skuffer og skabe, du har tænkt på i så lang tid.. (Det er helt i orden, vi har alle de rodede skabe..) Orden i vores ting betyder orden i hovedet og energi frigives.

RS552_OSL_Silke_OTO6151_W-Article_1140x600.jpg

Arranger en kaffe/te-date med en ven!

Bare gør det! Dagene og ugerne flyver afsted – du fortryder aldrig en hyggelig indhentning med en ven – og det behøver ikke at være så længe! Prøv vores rødbede latte og inviter f.eks en ven forbi.

Spa søndag!

Gør det ordentligt - find alt hvad du skal bruge! Rengør badeværelset, tænd stearinlys, sæt en flot playliste på, tag et dejligt bad/bruser - hvor du slutter af med en 30 sekunders isbruser - efterfulgt af ansigtsmaske, lotion, hårmaske og fikser dine negle - du vil ikke fortryde det og på mandag vil du føle og se frisk og energisk ud og klar til en ny uge!

RS484_OSL_0521_54121_W-Article_1140x600 (10).jpg

Blomster-fredag!

Grå og regnfuld udenfor - gør det rart indenfor! En frisk buket får dig altid til at smile, du fortjener det og lad den minde dig om, hvor god du er, hver gang du ser den!

 

Meditation!

Hvis du er nybegynder og har brug for hjælp til at komme i gang er der mange gratis apps, der guider dig, for eksempel Insight Timer! Vi har alle godt af at give vores hoveder en time-out og trække vejret.

Læs en bog

Slå dig ned et godt sted – lav dig en kop grøn te, tag en fugtgivende ansigtsmaske på og træd ind i din fiktive verden. (...og efterlad telefonen et andet sted)

Vores bogtips

 • Jo Nesbø – Bloodmoon
 • Valerie Perrin - Friskvand til blomster
 • Delia Owens - Hvor flodkrebsene synger

 

Lav en hyggelig filmaften/serieaften

Skær sunde snacks, te og mørk chokolade op - tæpper og stearinlys.

Vores filmtips til efteråret

 • Verdens værste menneske
 • The Unforgivable
 • Britney vs. Spears
 • Pieces of a woman
 • Top Gun

Vores serietips

 • Skruk (Sjov lille dansk komedieserie)
 • Tunnelen (stribet/fransk kriminalitet)
 • Godless (Amerikansk serie - netflix)

 

Gå billeder igennem på din mobiltelefon og sammensæt en fotobog

Måske bliver dette den første julegave, der er tjekket på listen? Lige meget hvad, så er det en sjov måde at blive husket af året indtil videre og også rydde op i telefonen.

 

Gør noget rart for andre

En hyggelig sms, kig forbi med en kop kaffe eller inviter på en gåtur eller middag. De små begivenheder kan betyde så meget!

 

Skriv en liste over alt, hvad du er taknemmelig for

Du behøver ikke engang at skrive det ned på papir - i dit sind er også godt! Listen over ting at være taknemmelig for er altid længere, når vi giver den opmærksomhed. Det er altid en god idé at minde os selv om de gode ting fra tid til anden

RS1680_OSL_0622_13049_W-Article_1140x600 (1).jpg

Tal pænt til dig selv og smil til dig selv i spejlet – umuligt ikke at smile tilbage igen.

 

Pak madpakke/frokost og noget varmt at drikke - nyd det i den smukke og friske efterårsnatur - med eller uden venner.

RS36_Mip_Saatu_17-1760_W-Article_1140x600 (2).jpg

Øv dig i mindfullness!

Det kræver træning at være i nuet, men det er utrolig rart at slippe alle tanker tilbage i tiden og al stress frem i tiden. Kvaliteten her og nu bliver meget bedre! Spild ikke energi på de ting, du ikke kan gøre noget ved lige nu.

 

Planlæg resten af ​​året, reflekter over året indtil videre

Er der noget du gerne vil have lavet inden året er omme? Måske skulle du prioritere det nu? Eller du kan vælge at slette den fra din liste eller flytte den til næste år.

 

Gå din garderobe igennem

Sammensæt et outfit til efteråret - du har med garanti masser af fine kombinationer, du ikke har prøvet før - måske mangler du alligevel ikke en ny blazer? At sammensætte outfits gør også dine morgener mindre stressende. Og vi bør alle prøve at stresse mindre, det er ikke godt for dit helbred eller din hud.

Husk; nogle gange er det at sige nej til andre at sige ja til sig selv! Og det er helt i orden! Pas på dig selv og nyd dette dejlige, klare og mørke efterår