RS1680_OSL_0622_13049_W-Article_1140x600 (1).jpg

Selvplejetips til efteråret

Det er vigtigt at prioitere sig selv en gang imellem for at kunne tage sig af selv selv og alle omkring sig. Det er blevet vigtigere end nogensinde før at have fokus på selvpleje og egenomsorg. Det er altså en lille investering, der giver et stort afkast. Læs vores 12 selvpleje tips lige her.

Tip 1: Organiser hjemmet

En af ​​de regnfulde dage er dit tegn på, at du nu skal organisere de skuffer og skabe, du har tænkt på i så lang tid.. (Det er helt i orden, vi har alle de rodede skabe..) Orden i vores ting betyder orden i hovedet og energi frigives

Tip 2: Planlæg en kaffedate med en ven

Bare gør det! Dagene og ugerne flyver afsted – du fortryder aldrig en hyggelig indhentning med en ven – og det behøver ikke at være så længe! Prøv vores rødbede latte og inviter f.eks en ven forbi.

Tip 3: Spasøndag

Gør det ordentligt - find alt hvad du skal bruge! Rengør badeværelset, tænd stearinlys, sæt en flot playliste på, tag et dejligt bad/bruser - hvor du slutter af med en 30 sekunders isbruser - efterfulgt af ansigtsmaske, lotion, hårmaske og fikser dine negle - du vil ikke fortryde det og på mandag vil du føle og se frisk og energisk ud og klar til en ny uge!

Tip 4: Blomsterfredag

Grå og regnfuld udenfor - gør det rart indenfor! En frisk buket får dig altid til at smile, du fortjener det og lad den minde dig om, hvor god du er, hver gang du ser den!

Tip 5: Meditation

Hvis du er nybegynder og har brug for hjælp til at komme i gang er der mange gratis apps, der guider dig, for eksempel Insight Timer! Vi har alle godt af at give vores hoveder en time-out og trække vejret.

Tip 6: Læs en bog

Slå dig ned et godt sted – lav dig en kop grøn te, tag en fugtgivende ansigtsmaske på og træd ind i din fiktive verden. (...og efterlad telefonen et andet sted)'

Vi anbefaler: 
Jo Nesbø - Bloodmoon
Delia Owens - Hvor flodkrebsene vender
Colleen Hoover - Det ender med os

Tip 7: Planlæg en hyggelig filmaften

Skær sunde snacks, lav en god kop te og nyd et stykke mørk chokolade. Tæpper, stearinlys og din yndlingsfilm. 

Vi anbefaler: 
The Unforgivable
Pieces of a woman
Dear John 

Tip 8: Taknemmelighedsdagbog

Du behøver ikke engang at skrive det ned på papir - i dit sind er også godt! Listen over ting at være taknemmelig for er altid længere, når vi giver den opmærksomhed. Det er altid en god idé at minde os selv om de gode ting fra tid til anden.

Tip 9: Lav din egen fotobog

Gennemgå alle dine billeder på din mobiltelefon og sammensæt din personlige fotobog. Måske bliver dette den første julegave, der er tjekket på listen? Lige meget hvad, så er det en sjov måde at blive husket af året indtil videre og også rydde op i telefonen. 

Tip 10: Ros dig selv i spejlet

Kig dig selv i spejlet. Sig noget pænt til dig selv og smil - du vil altid få et smil tilbage igen! 

Tip 11: Gennemgå din garderobe

Sammensæt et outfit til efteråret - du har med garanti masser af fine kombinationer, du ikke har prøvet før - måske mangler du alligevel ikke en ny blazer? At sammensætte outfits gør også dine morgener mindre stressende. Og vi bør alle prøve at stresse mindre, det er ikke godt for dit helbred eller din hud.

Tip 12: Planlæg resten af året og reflekter

Er der noget du gerne vil have lavet inden året er omme? Måske skulle du prioritere det nu? Eller du kan vælge at slette den fra din liste eller flytte den til næste år.

Se priser og bestil The Solution Beauty Collagen her:

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png