Silke_Scanning.JPG

Vi ser en effekt på alle vi har scannet

Kan man virkelig se en forbedring?

May-Britt Morad arbejder som kosmetolog på Oslo Hudplejeklinik og har scannet de fleste af dem, der har henvendt sig til klinikken for at få tjekket deres resultater efter mindst 8 ugers brug af The Solution™.

Der er mange produkter, der hævder at påvirke rynker og linjer, og det kan derfor være en udfordring at forstå, hvad det betyder at en ingrediens har solide undersøgelser. Hvor stor er effekten egentlig? Og kan man virkelig se en forbedring? Det var spørgsmålet, vi modtog fra en influencer, der var meget optaget af at det hun skrev skulle være troværdigt for hendes læsere. Defor fandt vi frem til Oslo Hudplejeklinik, som har en maskine, der kan scanne og måle hudens tilstand i ansigtet - herunder rynkedybden. Vanessa Rudjord var den første der fik testet sine resultater, men siden da, har flere besøgt klinikken for at få målt deres hud, som bekræftede, at indtaget har en dokumenteret effekt. Det er derfor ikke kun en "følelse" af blødere hud, men her får du reel fakta.

Med før og efter billeder er resultaterne tydelige

"Vi i var i salonen virkelig begejstrede for at kunne bekræfte, at The Solution™ havde målbare resultater på så kort tid," siger May Britt. Testpersonerne var forskellige med hensyn til alder og hudkvalitet. "Når selv Katrine Sørland, som har så få rynker, også får en forbedring på næsten 10%, så bliver man jo overbevist", smiler May-Britt.

For det er jo ikke fordi du har ti rynker, og efter et stykke er de reduceret til seks. Men de ti rynker bliver svagere med tiden og derudover forhindres ankomsten af nye. Det er lidt som at se sine egne børn vokse - du ser ikke rigtig forskellen, før du sender billeder, der tydeligt viser ændringen i løbet af de sidste par måneder.

5 år yngre hud på otte uger

Annette Brenne (50) blev udvalgt som testperson gennem en kampagne på Facebook, hvor vi inviterede "almindelige" mennesker til at prøve The Solution™ over en 2 måneders periode. "Den første måling var en lille smule deprimerende, da jeg kom ud med en "True Skin Age®" som viste en "hud-alder" på 52 år. Men derfor var glæden også det større, da jeg efter kun 8 uger, blev målt til at have 5 år yngre hud! Jeg har ikke gjort noget som helst andet end at spise The Solution™ kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® hver dag.

Med alderen recueres kollagenniveauet

Annette er i en alder, hvor tabet af kollagen stiger. Kvinder i 50'erne har mistet dobbelt så meget kollagen hvert år, i forhold til deres medsøstre i 30'erne. "Det betyder, at nye rynker kommer hurtigt - både i ansigt og på kroppen", siger May-Britt. Desuden taber du elasticitet og huden begynder at hænge, ​​især ved munden, hagen og halsen. Annette bekræfter, at hun kan se ændringerne hurtigere end før."Jeg synes det er vigtigt, at løsningen også forhindrer yderligere forringelse af huden - og ikke bare i ansigtet. Fordi selv om det kun er ansigtshuden, der måles, så mærker jeg altså også en forskel i min hud på andre områder. Da vi nu står i en sæson på året, hvor hele kroppens hud vises frem oftere, er det jo virkelig skønt med så gode resultater, siger Annette.