Silke 50 år: Effekten fortsætter efter et helt år

- Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden.

Der er gået et år siden skønhedsekspert Silke Grane (50) fik sin første hudscanning, som viste en reduktion i rynkedybden på hele 51%. – Jeg troede ikke mine egne øjne da anden hudscanning viste en yderligere forbedring i min hud, siger Silke.

Med en så stor reduktion i rynkedybden efter 8 ugers brug af kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, var forventningerne til en ny scanning ikke så store. For hvor meget bedre kunne det blive? – Min alder taget i betragtning, så ville jeg ærligt blive glad, hvis bare min hud var i nærheden af at være så fin, som den havde været sidst.

Silke_dateskjerm_1140x600_2.jpg

Kollagenniveauet reduceres kraftigt hvert eneste år, når man er i 40-års alderen. Det er også hovedårsagen til at huden bliver mindre elastisk og der ofte synes dybere rynker.

- Resultatet var helt utrolig og viste en yderligere forbedring i min hudstruktur – faktisk hele 18% siden sidst. Blandt andet mindre porer og en reduktion i dybden af de små rynker omkring øjnene. Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden, siger Silke.

Gode hudplejerutiner er nøglen til fin hud

Som skønhedsekspert og influencer med lang erfaring i branchen, er hun naturligvis optaget af at have en pæn og velplejet hud. Det sørger hun for med gode hudplejerutiner. – Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er blevet min hellige gral, men derudover bruger jeg flere produkter som er tilpasset min hud. Det er vigtigt at få renset huden godt og man må ikke undervurdere effekten af en god nattesøvn. Jeg bruger desuden jævnligt en rig og nærende natmaske, så min hud ser frisk og oplagt ud dagen efter. Ellers nyder jeg solen med måde, spiser varieret og prøver at have en sund balance.

Silke_bord_1140x600.jpg

- Det ser ud som om disse rutiner er facit for, at jeg kan beholde en fin hud i mange år fremover. Jeg glæder mig allerede til at scanne huden på ny til næste år og det er der vel ikke så mange 50-årige der gør, ler Silke.