Silke, 52 år: Fik mindre rynker og mere spændstig hud med kollagen

52-årige Silke Grane fortæller om hendes erfaringer med kollagenpulver.

- Jeg troede faktisk næsten ikke, at det var sandt, men maskinen lyver ikke. Jeg er virkelig oprigtigt, glædeligt overrasket. Huden føles bare så dejlig, og dybden på mine rynker er altså reduceret med 51%! Læs om 52-årige Silke Grane's erfaringer med kollagenpulver.

Silke Grane, på 52 år, er skønhedsekspert med over 20 år i skønhedsbranchen. Hun besluttede at teste The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab, og hendes resultat efter blot 8 uger, viste sig faktisk at blive et af de bedste nogensinde målt! Hun fik senere testet sin hud igen efter et helt års brug og resultaterne overraskede hende stadig. 

- Dybden på mine rynker er blevet reduceret med hele 51 %!

Silke var mere end overrasket bare et par dage efter at have set resultatet - sort på hvidt. Et resultat hun havde kunnet mærke på huden, men ikke havde klare beviser på før nu. Silke driver til dagligt skønhedsbloggen www.beautybysilke.dk og har tidligere arbejdet som makeup artist og skønhedsredaktør.

silke_for_efter_.png

Maskinen som målte alt fra hendes rynkedybde til hudstrukturen, og pigmentpletter lyver nemlig ikke. Før Silke startede på The Solution™ Beauty Collagen fik hun foretaget en uafhængig hudscanning. For Silke selv, var det utroligt vigtigt at få scannet sin hud, for at kunne give så troværdig en vurdering af kollagenpulveret som overhovedet muligt. 

“Huden omkring øjnene synes klart blødere, og mere glat, og linjerne er ikke længere så dybe”.

Efter otte uger på The Solution™ fik Silke foretaget en opfølgende hudscanning på samme klinik. Hun var nysgerrig efter at se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® rent faktisk havde haft en effekt der kunne måles. 

osl_silke_smoothie_26649.jpg

Hudscanningen gav på baggrund af målingerne, en såkaldt True Skin Age på 41 år efter de 8 ugers testperiode - altså hele 6 år yngre hud end hendes faktiske alder - og som nævnt en reduktion af rynkedybde på hele 51 %

"Efter indtaget, er min hud blevet meget glattere, og det mærker jeg ved at min makeup lægger sig pænere, og jeg har faktisk ikke brug for særlig meget foundation mere", fortalte Silke også dengang.

 

Beautiful skin starts from within

 

En ny scanning mere end et år efter viste yderligere forbedringer

Med en så stor reduktion i rynkedybden efter 8 ugers brug af kollagenpulveret var forventningerne til en ny scanning ikke så store. For hvor meget bedre kunne det blive?

"Min alder taget i betragtning, så ville jeg ærligt blive glad, hvis bare min hud var i nærheden af at være så fin, som den havde været sidst... Jeg troede ikke mine egne øjne da anden hudscanning viste en yderligere forbedring i min hud” 

RS142_p2m-347-131218-3233-edit_1000x1000_DK-scr.jpg

“Resultatet var helt utroligt og viste en yderligere forbedring i min hudstruktur – faktisk hele 18% siden sidst. Blandt andet mindre porer og en reduktion i dybden af de små rynker omkring øjnene. Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden  fortæller Silke.

Gode hudplejerutiner er nøglen til fin hud

Kollagenniveauet reduceres kraftigt hvert eneste år, når man er i 40-års alderen. Det er også hovedårsagen til at huden bliver mindre elastisk og der ofte synes dybere rynker.

RS145_Silke_Grane_3451_W-Article_1140x600.jpg

"Jeg glæder mig allerede til at scanne huden på ny til næste år og det er der vel ikke så mange 52-årige der gør", ler Silke.

Som skønhedsekspert og influencer med lang erfaring i branchen, er hun naturligvis optaget af at have en pæn og velplejet hud. Det sørger hun for med gode hudplejerutiner. 

“Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er blevet min hellige gral, men derudover bruger jeg flere produkter som er tilpasset min hud."

"Det er vigtigt at få renset huden godt og man må ikke undervurdere effekten af en god nattesøvn. Jeg bruger desuden jævnligt en rig og nærende natmaske, så min hud ser frisk og oplagt ud dagen efter. Ellers nyder jeg solen med måde, spiser varieret og prøver at have en sund balance”.

Silke's tip: Husk at holde fast i rutinen og tag The Solution™ hver dag. For morgenmads-elskende Silke selv, var det intet problem. Pulveret er smagsneutralt og kan nemt blandes i enhver form for flydende mad eller drikke. - Det blev bare en ekstra lille detalje i min morgenrutine. Efter de resultater jeg har fået, bliver jeg nød til at fortsætte med The Solution™!