Silke, 51 år: Fik mindre rynker og mere spændstig hud med kollagen

- Huden føles bare så dejlig, og dybden på mine rynker er altså reduceret med 51%! Læs om 51-årige Silke Grane's erfaringer med kollagenpulver.

Silke Grane, på 51 år, er skønhedsekspert med over 20 år i skønhedsbranchen. Hun besluttede at teste The Solution™ fra Oslo Skin Lab, og resultatet viste sig faktisk at blive et af de bedste målt på kollagenpulverets effekt.

- Dybden på mine rynker er blevet reduceret med hele 51 %!

Det fortæller en virkelig overrasket Silke Grane bare et par dage efter at have set resultatet - sort på hvidt.

For dem der tvivler på om produktet nu også virker, har hun kun én ting at sige:

- Test det på dig selv! Hvis du oveni har mulighed for at få foretaget en hudscanning før og efter, så er det endnu mere spændende. Resultaterne på din hud kan altså ikke lyve.

- Jeg er også helt vild med tanken om, at produktet er så naturligt, hvilket jo er meget bedre end at udsætte huden for en masse kemikalier, siger hun om The Solution™. 


- Huden omkring øjnene synes klart blødere, og mere glat, og linjerne er ikke længere så dybe. 

Jeg troede faktisk næsten ikke, at det var sandt, men maskinen lyver ikke. Jeg er virkelig oprigtigt, glædeligt overrasket, siger hun om resultatet. 50-årige Silke driver til dagligt skønhedsbloggen www.beautybysilke.dk og har tidligere arbejdet som makeup artist og skønhedsredaktør. 

Før Silke startede på The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen fik hun foretaget en uafhængig hudscanning. For Silke selv, var det utroligt vigtigt at få scannet sin hud, for at kunne give så troværdig en vurdering af kollagenpulveret som overhovedet muligt. Maskinen målte alt fra hendes rynkedybde til hudstrukturen, og pigmentpletter. Efter otte uger på The Solution™ fik Silke foretaget en opfølgende hudscanning på samme klinik. Hun var nysgerrig efter at se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® rent faktisk havde haft en effekt.

Hudscanningen gav på baggrund af målingerne, en såkaldt True Skin Age på 41 år efter de 8 ugers testperiode - altså hele 6 år yngre hud end hendes faktiske alder - og som nævnt en reduktion af rynkedybde på hele 51 %

- Efter indtaget, er min hud blevet meget glattere, og det mærker jeg ved at min makeup lægger sig pænere, og jeg har faktisk ikke brug for særlig meget foundation mere, siger Silke.

Læs meget mere om hvad The Solution kan gøre for dig lige her. 

 

Silke erkender, at hun faktisk var ret nervøs før scanningen. Eftersom hun i forvejen er ret god til at pleje sin hud, var hun usikker på, om maskinen egentlig ville vise en reel forskel. - Jeg havde hørt om 42-årige Vanessa Rudjord og hendes imponerede resultater, så jeg var på forhånd virkelig nysgerrig og spændt – og da jeg så mit resultat, var jeg næsten chokeret!

Silke's tip: Husk at holde fast i rutinen og tag The Solution™ hver dag. For morgenmads-elskende Silke selv, var det intet problem. Pulveret er smagsneutralt og kan nemt blandes i enhver form for flydende mad eller drikke. - Det blev bare en ekstra lille detalje i min morgenrutine. Efter de resultater jeg har fået, bliver jeg nød til at fortsætte med The Solution™! Jeg planlægger allerede at få foretaget en tredje hudscanning på et senere tidspunkt.

Læs hele Silke's indlæg og se billeder fra scanningerne her eller bestil i dag og få leveret direkte i din postkasse, og se hvad kollagenpulveret kan gøre for din hud. Jo før du starter, jo før vil du opleve forbedringer på din hud.