Silke3.jpg

Virker kollagenpulver virkelig på huden?

"Jeg elsker virkelig The Solution" - Silke Grane, 47, er skønhedsekspert med 20 år i skønhedsbranchen. Hun sluttede sig til Oslo Skin Lab og startede med The Solution™ - resultatet blev overraskende godt.

- Mine rynker er blevet reduceret med hele 51 procent!

Det fortæller en meget overrasket Silke Grane bare et par dage efter at have set resultatet - sort på hvidt.

Før Silke startede på The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen fik hun foretaget en hudscanning hos Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg. Maskinen målte alt fra hendes rynkedybde til hudstrukturen, og pigmentpletter. Efter otte uger på The Solution™ fik Silke foretaget en opfølgende hudscanning på samme klinik. Hun var nysgerrig efter at se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® rent faktisk havde haft en effekt.

"Jeg troede næsten ikke, at det var sandt, men maskinen lyver ikke. Jeg er virkelig glædeligt overrasket, siger hun om resultatet. Silke driver skønhedsbloggen www.beautybysilke.dk og har tidligere arbejdet som makeup artist og skønhedsredaktør. Selv om 47-årige allerede har en ret omfattende hudplejerutine, og også har fået foretaget regelmæssige behandlinger, havde kollagenpulveret alligevel en imponerende effekt på hendes hud.

Hudscanningen gav på baggrund af målingerne, en såkaldt True Skin Age på 41 år efter de 8 ugers testperiode - altså 6 år yngre hud end hendes faktiske alder - og som nævnt en reduktion af rynkedybde på hele 51 procent. - Huden føles så dejlig. Scanningen viste også, at min hudoverflade faktisk er blevet meget glattere. Det bemærker jeg særligt ved hvordan min makeup er begyndt at ligge sig. Den ligger sig meget pænere, og jeg har faktisk ikke brug for særlig meget foundation mere," siger Silke.

Kollagenpulveret The Solution™ indeholder ingen tilsætningsstoffer, kun ren hydrolyseret kollagen - et protein der findes naturligt i huden og er med til at holde den elastisk og glat. Allerede fra 30 årsalderen begynder kollagenniveauet i huden at falde. Dette er hovedårsagen til udviklingen af ​​rynker og linjer, som langsomt begynder at vise sig. Soleksponering, rygning og forurening kan også være med til at fremskynde tabet af kollagen i huden. Forskning viser, at en regelmæssig indtagelse af de særlige kollagenpeptider The Solution™ indeholder, kan reducere graden af ​​rynker og linjer, samt reducere appelsinhud. Læs meget mere om studierne her!

Silke erkender, at hun faktisk var ret nervøs før scanningen. Eftersom hun i forvejen er ret god til at pleje sin hud, var hun usikker på, om maskinen egentlig ville vise en reel forskel. "Jeg havde hørt om Vanessa Rudjord og hendes imponerede resultater, så jeg var på forhånd virkelig nysgerrig og spændt – og da jeg så mit resultat, var jeg næsten chokeret!

Silke har en meget afslappet holdning til aldring - på trods af sit erhverv. For hende handler anti-age-behandlinger primært om at være den bedste udgave af sig selv og føle sig godt tilpas. "Jeg kan godt lide mine små smilerynker, men jeg vil alligevel gerne holde mig så godt som overhovedet muligt. Netop fordi jeg arbejder i skønhedsbranchen, er mit ansigt også lidt mit visitkort.

I sin karriere har Silke testet de fleste af de produkter der er tilgængelige på markedet. Hun er besat af at rense sin hud og gør ofte brug af en peeling for at give huden lidt ekstra glød. Serum, olier og fugtighedscreme er hverdagsprodukter. Men det var første gang, at hun testede rent kollagen.

- Jeg er helt vild med tanken om, at produktet er så naturligt, hvilket jo er meget bedre end at udsætte huden for en masse kemikalier, siger hun om The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen. At holde fast i rutinen og huske at tage The Solution™ hver dag var intet problem for morgenmads-elskende Silke. Pulveret er uden smag og kan nemt blandes i enhver form for flydende mad eller drikke. - Det blev bare en ekstra lille detalje i min morgenrutine. Efter de resultater jeg har fået, bliver jeg nød til at fortsætte med The Solution™! Jeg planlægger allerede at få foretaget en tredje hudscanning på et senere tidspunkt.

For dem der tvivler på om produktet nu også virker, har hun kun én ting at sige:

- Test det på dig selv! Hvis du oveni har mulighed for at få foretaget en hudscanning før og efter, så er det endnu meget spændende. Resultaterne på huden kan ikke lyve.

Læs hele Silke's indlæg og se billeder fra scanningerne her.