RS279_Silke_Grane_03_W-Article_1140x600.jpg

Silke Grane – de bedste resultater målt nogensinde

Silke Grane fik mindre rynker og mere spændstig hud med Oslo Skin Labs kollagenpulver. Læs om hendes erfaringer og resultater - blandt andet en reduktion af rynkedybde på hele 51%. Silke fortæller derudover, at hendes hud føltes stærkere og ser meget bedre ud, end da hun startede med The Solution for halvandet år siden.

De bedste resultater målt nogensinde

Silke Grane er skønhedsekspert med over 20 års erfaring i skønhedsbranchen. Silke driver til dagligt sin egen skønhedsblog og har tidligere arbejdet som makeupartist og skønhedsredaktør.

Hun besluttede sig for at teste The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab og hendes resultat efter blot 8 uger viste sig faktisk at blive et af de bedste nogensinde målt.

Hudscanningen gav på baggrund af målingerne, en såkaldt True Skin Age på 41 år - altså hele 6 år yngre hud end hendes faktiske alder.

Spar 60% på The Solution™ lige her:

"Jeg troede faktisk næsten ikke, at det var sandt, men maskinen lyver ikke. Jeg er virkelig oprigtigt, glædeligt overrasket. Huden føles bare så dejlig, og dybden på mine rynker er altså reduceret med 51%."

Silke_før_efter_(2).PNG

Silke var mere end overrasket bare et par dage efter at have set resultatet - sort på hvidt. Et resultat hun havde kunnet mærke på huden, men ikke havde klare beviser på før nu.

Maskinen som målte alt fra hendes rynkedybde til hudstrukturen, og pigmentpletter lyver nemlig ikke. Før Silke startede på The Solution™ Beauty Collagen fik hun foretaget en uafhængig hudscanning. For Silke selv, var det utroligt vigtigt at få scannet sin hud, for at kunne give så troværdig en vurdering af kollagenpulveret som overhovedet muligt.

Spar 60% på The Solution™ lige her:

Efter otte uger på The Solution™ fik Silke foretaget en opfølgende hudscanning på samme klinik. Hun var nysgerrig efter at se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® rent faktisk havde haft en effekt der kunne måles.

Silke_konsultasjon_1140x600.jpg

Silkes True Skin Age var 6 år yngre end hendes faktiske alder

"Efter indtaget, er min hud blevet meget glattere, og det mærker jeg ved at min makeup lægger sig pænere, og jeg har faktisk ikke brug for særlig meget foundation mere", fortalte Silke også dengang.

Effekten fortsætter efter halvandet år

"Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden."

Der er gået over et år siden skønhedsekspert Silke Grane fik sin første hudscanning, som viste en reduktion i rynkedybden på hele 51%. – Jeg troede ikke mine egne øjne da anden hudscanning viste en yderligere forbedring i min hud, siger Silke.

Kollagenniveauet reduceres kraftigt hvert eneste år, når man er i 40-års alderen. Det er også hovedårsagen til at huden bliver mindre elastisk og der ofte synes dybere rynker.
Resultatet var helt utrolig og viste en yderligere forbedring i min hudstruktur – faktisk hele 18% siden sidst. Blandt andet mindre porer og en reduktion i dybden af de små rynker omkring øjnene. Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden, siger Silke.

Spar 60% på The Solution™ lige her:

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png