OSL_Jeanette_5625_NL-H_760x400.jpg

Slow Aging

Hvad er slow-aging?

At blive ældre er på mange måder vidunderligt! Hvert år bringer nye minder og oplevelser med sig - oplevelser som vi deler med dem vi elsker og som vi ikke ville være foruden. Alder er altså værd at værdsætte. Derfor har vi i Oslo Skin Lab heller ingen ambitioner om at tilbyde produkter, der får dig til at se ud, som om du gjorde i dine tyvere resten af ​​dit liv.

OSL_Jeanette_5626_NL-V_340x460.jpg

55-årige Jeanette har indtaget kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab siden 2021.

Men i stedet produkter som støtter din hud, der hvor du ér og hjælper dig med stadig at se pokkers godt ud – uanset alder! Det gør vi ved at tilbyde produkter, der kan blødgøre linjer og rynker, samt gøre huden lidt mere elastisk og smidig. Produkter som generelt udglatter og forbedrer hudoverfladen og blot er med til at forsinke og bremse udviklingen af ​​nye ældningstegn.

OSL_Jeanette_5625_NL-H_760x400.jpg

Beautiful skin starts from within

Hudplejetrends i udvikling

Hudpleje er ikke længere kun cremer og behandlinger påført udefra. Nyere forskning bekræfter, at man kan opnå mere effektiv hudpleje ved også at forsyne kroppen med visse ingredienser indefra. Den holistiske trend omfavnes af stærke stemmer i skønhedsbranchen, hvilket har afspejlet sig i, at Oslo Skin Lab® har modtaget flere priser for The SolutionTM Beauty collagen.

Slow aging vs anti-aging

Produkterne fra Oslo Skin Lab® kan hjælpe med at blødgøre og reducere hudens aldringstegn, der opstår når vi udsættes for sol, forurening mm, men også ved naturlig aldring. Det er dog altid nemmere at på forkant end at reparere, og derfor er det vigtigt at bruge de rigtige produkter som en daglig del af din hudpleje - også i en ung alder. Vores fokus er ganske enkelt at hjælpe med at bremse hudens ældningsproces, men på en naturlig og støttende måde. Så du stadig kan føle dig frisk i mange år. Det er dét, der er "slow-aging skincare".

Modreaktion

”Slow aging” er faktisk en modreaktion til ”anti-aging”. Det repræsenterer en forandring, hvor vi ikke længere stræber efter et evigt ungdommeligt udseende eller taler om negativt om at blive ældre. Et negativt syn på alder kan nemlig få os til at ældes hurtigere. Nej, vi vil gerne omfavne os selv, vores alder og vores hud. Give hinanden mulighed for at nyde alt dét livet har at byde på! Men vi vil ikke lade stå til, men hellere lære os at passe bedst muligt på os selv og vores hud med rutiner som vi sagtens kan leve med. Rutiner som vi allerede har for vores tænder, muskler, hår osv. Så hvorfor ikke huden? 

På den måde kan vi blive glade for det, der møder os i spejlet – uanset alder!

RS460_OSL_Love_from_OSL.png