OSL_Article_3_1140x600.jpg

Sommertid er fritid! Her er aktiviteter til at skabe indre ro.

Endelig er det sommer! Det betyder lange solrige aftener, hvor du kan slappe af i haven, på din altan eller på en terrasse.

Sommeraktiviteter som skaber indre ro

Har du lidt ekstra fritid? Det er fantastisk! Medmindre du har svært ved at vælge, hvad du skal gøre med denne fritid, ligesom os. For der er omkring 1.000 fristelser og muligheder for at underholde sig. Alle disse muligheder kan få vores sind til at gå amok, selvom det vi ønsker er indre ro og fred.

Oslo Skin Lab Holland

I denne måned er det Saskia & Lisanne fra Oslo Skin Lab i Holland, der er ansvarlige for at dele deres tips med dig. De holder sig til én favorit sommeraktivitet, og de vil gerne udfordre dig til selv at gå på jagt.

Hos Oslo Skin Lab tror vi på "skønhed indefra". Det sikrer vi ved at spise en sund kost, drikke nok vand, bruge SPF på daglig basis og tage en pose The Solution Beauty Collagen hver dag.  

”Indefra” er også en inspirationskilde for os på andre områder. For eksempel leder vi altid efter inspiration til at opleve mere indre ro. Vores yndlingsaktivitet for at opnå indre ro.

 

Sunrise yoga fra Yoga with Adriene

Sunrise yoga fra Yoga with Adriene (Sunrise Yoga - 15 Min Morning Yoga Practice - Yoga With Adriene - YouTube)  En 15 minutters øvelse, som skal hjælpe dig i gang om morgenen. Væk din krop op med stræk og gør den stærkere gennem forskellige øvelser. Denne session giver din krop energi, så du kan få mest muligt ud af dagen. Hvem ønsker ikke det?

Er det ikke noget for dig at stå tidligt op? Bare rolig, vi har også tænkt på dig. Adrienne har masser af øvelser online. Alt fra 10 minutter til en time, fra krydret til langsom. Noget for enhver smag. Det er derfor, vi elsker hende så meget. 

Lyt og læs

En anden måde at blive inspireret til emnet indre fred på, er at læse en bog eller lytte til en podcast. Det er endnu bedre om sommeren, fordi du kan gøre dette udendørs, alt imens du nyder den flotte natur.

Vi vil gerne udfordre dig til at finde en ny bog og/eller podcast om dette emne, læse/lyt den og dele dine tips med os! Vi er spændte på, hvad du finder på! Fortæl os dine anbefalinger på vores Instagram-side.

Og glem ikke at nyde disse dejlige sommeraftener!

 

Beautiful skin starts from within