Spis dig smuk

Du ved det egentlig godt – alt hvad vi spiser og drikker har en effekt på vores hud. Både på godt og ondt. Lige så meget som indtagelsen af sukker, alkohol og dårlige fedtkilder får din hud til at se slap og bleg ud, vil indtagelsen af ​​de rette vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer hjælpe din hud med tiltrængt næring som får den til at skinne lidt ekstra. Med disse retter vil din hud vil helt sikkert takke dig! Opskrifterne passer perfekt til 2 personer.

 Nem luksus morgengrød

  • 2 dl bygflager
  • 3 dl mandelmælk
  • Et knivspids salt

(kog i ca. 5 minutter)

Ved servering tilføj:

  • Lidt ekstra mandelmælk
  • En stor ske græsk yoghurt (naturel)
  • Lidt hakkede nødder (valnødder, pistacienødder eller lign.)
  • Friske bær - og gerne figner
  • Evt, lidt honning, hvis du vil have en sødere grød

 Lun salat med rødbeder og jordskokker

  • 1 rødbede - steg med rapsolie, samt salt og peber, indtil den er blød
  • 3 jordskokker - steg med rapsolie, samt salt og peber, indtil de er bløde
  • 1 pære
  • 4 asparges (koges til de er møre)
  • Div. salat; fx. ruccola, baby spinat osv.
  • Et par skiver ost
  • 2 spsk valnødder (lun gerne på panden)
  • 6 skiver serrano skinke
  • 1 dl kogt boghvede

Skær alle grøntsagerne i passende stykker og anret sammen med de øvrige ingredienser.

 Dressing:

  • 0,5 dl god olivenolie
  • Ca. 1 spsk hvidvinseddike (smag til)
  • Ca. 1 tsk honning
  • Ca. 1 spiseskefuld revet ingefær
  • Salt og peber

Smag til efter hvor sød/sur du foretrækker dressingen, før du tilføjer den salaten.

 Suppe af gulerod og sød kartoffel, med topping af ramsløgspesto

  • 250 gram gulerod
  • 300 gram sød kartoffel
  • ½ rødløg
  • ½ rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • Ca. 8 dl kylling bouillon
  • Ca. 1,5 dl creme fraiche eller skyr
  • 1 tsk frisk ingefær
  • Salt og peber

Hak rødløg, chili, ingefær og hvidløg fint og steg i olie på mellem varme. Tilsæt skiver af gulerod og sød kartoffel og lad det simre i et par minutter, før der tilsættes bouillon - grøntsagerne bør ikke få stegeskorpe. Kog i ca. 20 minutter, indtil de er møre - afhængig af grøntsagernes størrelse, bør du nemt kunne stikke en gaffel igennem når de er færdigkogte. Brug en stavblender til at blande alle ingredienserne sammen. Varm fløden en smule, i gryde eller microovn, og tilsæt den varme fløde til mosen. Tilsæt eventuelt vand for at opnå den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.

Ramsløgspesto:

  • 200 gram ramsløg
  • 2 dl stegte pinjekerner
  • 50 g parmesan
  • 2 tsk. salt
  • 4 dl. olivenolie
  • Saften af ​​en ½ - 1 lime

Bland alt til en nogenlunde jævn masse i en foodprocesser eller blender. Tilsæt som topping på suppen ved servering. Tilsæt også gerne ca. 1 spiseskefuld yoghurt naturel og stegte græskarfrø.

 

Du kan nemt tilføje din daglige dosis The Solution™ i alle ​​disse retter, da det ikke giver nogen smag eller lugt. Imellem måltiderne kan du spise ubegrænset grøntsager, frugt og bær. Du kan også lave din egen limonade eller smoothie for at sikre, at du får nok væske hele dagen. Velbekomme!