RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Stifteren ser tilbage på 2023 og fremad mod 2024

Stifteren af Oslo Skin Lab, Cecilie Nordstrøm er blevet interviewet af vores svenske Commercial Manager, Lina Östlund om det forgange år og året der kommer. Læs blandt andet om de største milepæle for Oslo Skin Lab i 2023 og hvad vi kan forvente af spændende annonceringer i 2024.

Hvad er det første, du tænker på, når jeg nævner 2023?

Taget i betragtning af alt, der er sket globalt det sidste år, er min første følelse en overvældende følelse af taknemmelighed. Født i en sikker, tillidsbaseret nation, der bekymrer sig om sine borgere, efterfulgt af god sundhed og et netværk af tætte familie, venner og kolleger - disse udgør for mig grundlaget for et godt liv. Jeg tillader også mig selv at værdsætte mange andre ting - selv midt i de globale kriser. At gøre livet endnu bedre indebærer for mig muligheder for at rejse, opleve nye ting, lykkes på arbejdet eller i passioner, føle sig godt tilpas både indeni og udenpå samt tilbringe kvalitetstid i dejlige samtaler med ens kære. Gennem 2023 har jeg taget mig selv i oftere at værdsætte evnen til at afkrydse alle disse punkter og virkelig indse, hvor heldig jeg er.

Hvad var de største milepæle for Oslo Skin Lab?

I 2023 fejrede vi at have nået en fantastisk milepæl. Efter sommeren rundede vi stolt over 100.000 loyale medlemmer, der har inddraget The Solution Beauty Collagen i deres daglige skønhedsrutiner – og vores fællesskab vokser stadig. Det er fantastisk, at så mange har opdaget magien ved vores kollagenpulver og tror på at "Beautiful skin starts from within." Derudover lancerede vi Oslo Skin Lab i Frankrig, som også var en stor milepæl for os. Med vedvarende succes i Italien håber og tror vi også, at modtagelsen vil være lige så varm i Frankrig. Disse lande er kendt for deres store interesse og kræsenhed inden for skønhedsprodukter, hvilket gør succesen netop i disse lande særlig meningsfuld.

Hvad er du mest stolt af?

Jeg må indrømme, det er en glæde at se fantastiske damer i hele Europa omfavne The Solution og passioneret diskutere dets effekter på deres lokale sprog - det gør mig virkelig stolt. Desuden er jeg meget stolt af vores stadig voksende team af fantastiske kolleger, der er dedikerede til brandet og præsterer på et fremtrædende niveau for at formidle vores budskab. Hos Oslo Skin Lab er der ingen skarpe albuer; bare en gruppe, der hepper på hinandens succes og bidrager med det, de kan, for at hjælpe. Jeg synes, det er ret unikt, og jeg er stolt af vores succes med at opnå det.

OSL_Luton_1140x600_0124.jpg

Hvad ser du mest frem til i 2024?

Jeg elsker at se fremad og finder altid begyndelsen af et nyt år magisk - det føles som om der er uendelige muligheder sammenlignet med slutningen af det gamle (selvom jeg ved, rationelt set, at 1. januar bare er en anden dag, men jeg foretrækker ikke at dvæle ved det ). I 2024 har vi planer om at træde ind på nye markeder, og spændende produktlanceringer venter. Jeg ser også frem til foråret, når holdet fra alle 13 markeder samles i nogle dage. Store ting kan ske, når 26 talentfulde damer og 1 mand deler erfaringer og planlægger nye aktiviteter sammen.

Kan du give et hint om, hvad vores Oslo Skin Lab medlemmer kan forvente i 2024?

Der kommer nogle store annonceringer i år med hensyn til produktlanceringer. Uden at afsløre for meget kan jeg dele, at vi introducerer lidt "hudinnovation" - noget, der er helt nyt på markedet. Gør dig klar til at blive blive blæst bagover.

Til slut - vandt Oslo Skin Lab nogle priser i 2023?

Ja! Alt i alt blev vi nomineret i fem priser og vandt to af dem. 

Tara Pro Age Favoritter, Norge 2023 - Vinder i kategorien "Pro Age kollagentilskud"

Influencer's Top, Polen 2023 - Vinder i kategorien "Helse"

Costume Skønhedsfavoritter, Norge 2023 – Nomineret i kategorien “Skønhed indefra”

Magasinet LIV "Pro Age" favoritter, Danmark 2023 - Nomineret i kategorien kollagentilskud

Costume Skønhedsfavoritter, Danmark 2023 – Nomineret i kategorien “Skønhed indefra med kollagen”

Costume Skønhedsfavoritter, Danmark 2023 – Nomineret i kategorien “Hår, hud og negle” med The Beauty Pearls

Tak for et fantastisk år med Oslo Skin lab.

 

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png