OSL_Jeanette_5498_NL-H_760x400.jpg

Styrk dit sind, hud og aldring indefra med positivitet og kærlighed

Det lyder måske utroligt, men det viser sig, at vi selv kan påvirke, hvordan vi ældes, gennem vores opfattelse af alder.

Har du nogensinde bortforklaret din glemsomhed med vendingen “senior moment”?

Eller måske følt, at din alder var en hindring og tænkt, det kan man ikke “i min alder”? Vi har tendens til at tænke vores alder ind, hvor den ikke nødvendigvis hører hjemme. Mange unge mennesker glemmer fx. også ofte ting og sager, men det bortforklares aldrig med et ”junior moment”.

At ældes med ynde handler ikke blot om ens ydre, men om vores indre forhold til alder. Det indre og ydre styrker hinanden!

OSL_Jeanette_5623_NL-H_760x400.jpg

“Jeg vil gerne hvile i min alder, men jeg vil ikke lade stå til.” 55-årige Jeanette Hylleborg

Et studie fra Yale universitet undersøgte, om vores indstilling/forhold til vores alder påvirker aldringen i sig selv. Det studie viste, at de testpersoner som havde et positivt syn på deres aldring levede ca. 7 år længere, end dem som havde negative følelser omkring den.

Tænk mindre over om din alder spænder ben for dig og forklar dig selv på en god måde, at aldring er positivt!

 Jeg synes, at min hud har stor betydning for min udstråling, og hvis den ser gennemfugtet ud og har glød, gør det ikke noget, at den har nogle alderstegn. Vi skal leve for livet - ikke kun for at udsætte vores aldring.” Jeanette Hylleborg, 55.

 

Beautiful skin starts from within

 

Det kan være svært ikke at blive påvirket af samfundets og mediernes holdninger til alder og ikke mindst, hvordan vi bør ældes. Men husk, at det er udelukkende dig selv, der skal afgøre, hvad du har lyst til! Så lyt til dig selv og din egen krop.

Hvis man har det godt i sin krop, dér hvor man er, så slipper man også for mange negative følelser og tanker som kan fylde mentalt. 

Dét at huske at tale pænt til sig selv, kan overdøve de negative tanker og styrke vores indre. Vi fortjener alle at have det godt i vores hud og alder, ligegyldigt hvordan vi vælger at opnå det - selvpleje, behandlinger og/eller kosttilskud. For Jeanette handler det om: 

OSL_Jeanette_5625_NL-H_760x400.jpg

“...at holde mig af selv. Jeg prøver ikke at se yngre ud, end jeg er. Men jeg vil hellere være en flot 55-årig. Med alderen kommer der et tab af hormoner, spændstighed og fylde, men så kan man tilføre noget af det igen på en naturlig måde – blandt andet med motion, kollagentilskud, sund levevis og egentlig bare at have det godt.” Følg skønne Jeanette Hylleborg hér

Oslo Skin Lab's kollagentilskud - The Solution Beauty Collagen - er en nem måde at påvirke hudens tegn på aldring, fx. dens elasticitet, spændstighed, rynker og fine linjer. 

Om kollagentilskud

Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2% om året og med tiden vil fine linjer komme til syne i takt med at huden bliver mindre elastisk. En daglig dosis af Kollagenpulveret The Solution Beauty Collagen har i solide kliniske studier vist sig at have en betydelig effekt på at øge både spændstighed og elastisitet i huden og derved minimere fine linjer og rynker.