iStock-540594608_W-Article_1140x600.jpg

Tag på sommertur rundt i København med vores danske OSL-team

I vores danske afdeling sidder Stephanie Irmov og Patricia Greve og de har et par tips til, hvad du kan lave i København på din sommerstorbyferie!

Besøg København om sommeren

Stephanie, vores danske senior Commerciel Manager, anbefaler stærkt at besøge byen i sommersæsonen

Stephanie_1406_NL-S_340x340.jpg

“Der er bare noget så magisk over byen i sommermånederne. Alle københavnere kommer ud af deres vinterbobler  og tilbringer det meste af deres tid udenfor for at nyde de varmere temperaturer samt god mad og drikkevarer.”

Nedenfor er de fire bedste aktiviteter, hun foreslår til gæster, der besøger denne specielle by!

Hold en picnic i en af ​​de mange parker og haver rundt omkring i byen

Besøger du om sommeren, så sørg for at få lidt snacks og drikkevarer med fra en af ​​de nærliggende caféer, og hvis vejret tillader det, tag en picnic i Kongens Have, som er den ældste og mest besøgte. park i København. Den smukke park er også hjemsted for det historiske Rosenborg Slot fra 1606, og er nabo til Den Kongelige Garde. Hvis du tider det rigtigt, vil du kunne se vagterne gå gennem byen for at nå frem til Amalienborg slot - Dronning Margrethe II's hjemsted til vagtskifte hver dag kl. 12.

iStock-115942153_W-Article_1140x600.jpg

 

Få en rigtig dansk frokost

Spis en traditionel frokost på Restaurant Shønnemann, et af de bedste steder i København til at prøve det klassiske danske smørrebrød, kaldet "smørrebrød". Husk at bestille bord på forhånd, da det er meget populært, med god grund. Forside - Dansk luksus smørrebrød - Restaurant Schønnemann (restaurantschonnemann.dk)

iStock-1131977929_W-Article_1140x600.jpg

 

Se byen med båd

Udforsk København fra havet ved at bestille en tur på Canal Tours i det berømte og farverige Nyhavn. Hvis du foretrækker sightseeing fra kysten, skal du sørge for at leje en cykel og udforske byen på samme måde som de fleste lokale. København er trods alt kendt som verdens cykelhovedstad med over 5 gange flere cykler end biler.

iStock-1141811089_W-Article_1140x600.jpg

 

Gå til Reffen for street food, kunst og forestillinger

Patricia Greve foreslår at, hvis du er på udkig efter god mad, kreative workshops og startups, kulturelle oplevelser og innovative projekter, der vil tiltrække både lokale og turister, er dette stedet! Reffen street food spillestedet, som ligger i Refshaleøen, har en international atmosfære med over 17 nationaliteter repræsenteret, og det er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af ​​området. Hver uge er der fællesskabsskabende arrangementer med alt fra bingo og quizzer til workshops, talks og koncerter. Det er bestemt et sted at være!

iStock-536057553_W-Article_1140x600.jpg

Og har du lyst til at bade eller varme dig i solskinnet, så er havnebadet på islandbrygge en perfekt lille perle.

Men husk at hvis du vil have mest muligt ud af solskinnet så gå efter disse råd!