RS549_OSL_Silke_OTO6072_W-Article_1140x600.jpg

6 Vær-god-mod-dig-selv mantraer til at kickstarte 2022

Er du blandt dem, der har dårlig samvittighed for alle de udskejelser, du har tilladt dig selv gennem december måned? Gå ikke i fælden og føl at du skal råde bod på det ved at køre for hårdt på med nye og bedre nytårsforsæt, så snart det nye år begynder.

Tal pænt og kærligt til dig selv

Det kan være en krævende tid på året, der nogle gange ender i mislykkede nytårsmål og negative tanker og det vil vi gerne undgå.

I stedet vil vi opfordre dig til at fokusere på at tale positivt og være blid og tilgivende over for dig selv. Som Oslo Skin Lab medlem, ved vi at du allerede har mindst én fantastisk hud rutine, som du bør takke dig selv for! Og vi er sikre på, at hvor der findes én, findes der mange flere! Ved at fokusere på at bibeholde gode vaner, samt starte nye nytårsforsæt ud langsomt men sikkert, og samtidig være overbærende overfor dig selv for eventuelle mindre gode valg du har foretaget hen over julen, så kan du være sikker på, at det nye år starter på den bedste og mest positive måde!

For at hjælpe dig godt i gang, har vi lavet 6 vær god mod dig selv-mantraer, der skal hjælpe dig med at starte det nye år på en god og sund måde! Du kan bruge mantraerne, når du har brug for en lille peptalk for dig selv. Hav dem lige ved hånden lige gyldigt, hvor du er. Skriv fx din favorit ned på en seddel eller på din telefon, så du jævnligt kan minde dig selv om, hvad der er vigtigt for dig i år.

Mantraer

  • Jeg tror på min evne til at elske mig selv for den jeg er.

  • Jeg vil gerne bevare gode vaner, der gør mig glad i det lange løb, og ændre dem, der gør, at jeg ikke har det godt over tid.

  • Jeg har magten til at skabe positiv forandring i mit liv.

  • Jeg vil gerne tale venligt og positivt til mig selv, ligesom jeg ønsker, at andre taler til mig.

  • De valg, jeg træffer i dag, hjælper mig med at forme det liv, jeg gerne vil leve, og hjælper mig til at have det godt og dermed udstråle positiv energi.

  • At acceptere, at ikke alt, hvad jeg gør, er perfekt til enhver tid, giver mig mulighed for at være den bedste udgave af mig selv – og være glad for det!

 

RS551_OSL_Silke_OTO6149_W-Article_1140x600.jpg