OSL_product5_Costume-nomination_W-Article_1140x600_0823_DK.jpg

Vi er nomineret for fjerde år i træk

Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at vi for fjerde år i træk er nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter. I år er vi nomineret i hele to kategorier, og vi vil blive så glade og taknemmelige, hvis du vil give Oslo Skin Lab din stemme.

Nomineret i hele to kategorier i år

For fjerde år i træk er vi så heldige at være blevet nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter 2023, som vi har været så heldige at vinde de sidste tre år. Vi vil blive så glade og taknemmelige for at vinde for fjerde år i træk.

I år har Costumes dommerpanel nomineret Oslo Skin Lab i hele to kategorier - nemlig kategorien 'Skønhed indefra med kollagen" og "Hår, hud og negle". De sidste tre år har vi vundet kategorien "Skønhed indefra" med vores fantastiske The Solution kollagenpulver. Og det er netop The Solution, som du igen i år kan stemme på i kategorien "Skønhed indefra med kollagen". 

Stem på The Solution i kategorien "Skønhed indefra med kollagen"
Stem på The Beauty Peals i kategorien "Hår, hud og negle"

Stem på dine skønhedsfavoritter lige her:

The Beauty Peals - "den nye pige i klassen"

Ud over The Solution kollagenpulver, er vores nye The Beauty Peals også nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter. The Beauty Peals blev lanceret lige efter Costumes Skønhedsfavoritter i 2022 og består af kapsler, der indeholder massevis af vitaminer, omega 3 og antioxidanter, som giver næring til huden. 

Vinderen bliver valgt af jer læsere som stemmer på jeres favoritter, og derfor betyder prisen rigtig meget for os! ⁠
⁠Så mange tak for nomineringen til Costume og vi håber i vil stemme på jeres favorit endnu en gang.

Stem på dine skønhedsfavoritter lige her:

(Bemærk at du skal stemme i alle kategorierne for at deltage i afstemningen)

 

Have_a_beautiful_day_black_300px.png