The Solution box closed The Solution plate The Solution bathroom The Solution stick packs
The Solution box closed The Solution plate The Solution bathroom The Solution stick packs

The Solution™

Beauty collagen

The Solution™ Beauty Collagen er et kollagenpulver i høj kvalitet. Det er smagsneutralt og kan nemt blandes i al mad og drikke. Kollagenet har dokumenteret effekt på:

✔ Øget spændstighed og elasticitet
✔ Reduktion af rynker og fine linjer
✔ Reduktion af cellulitis (appelsinhud)

Det rene kollagenpulver indeholder kun hydrolyseret kollagen. 

our-promise_group3.pngOur_promise_group2.png

Almindelig pris
Almindelig pris

Dit medlemskab

 • NYTÆNK DIN 

  HUDPLEJERUTINE

  Gør kollagen til en del af din daglige rutine og giv din hud en lys fremtid
 • TILMELD DIG 

  OG SPAR

  Som medlem sparer du altid 30% og modtager ekslusive medlemskabsfordele som en del af vores voksende fællesskab
 • GRATIS LEVERING

  LIGE TIL DIN DØR

  28 dagsdoser leveret direkte til din dør hver 4. uge
 • DU VÆLGER

  Sæt dit medlemskab på pause eller opsig når som helst - ingen bindinger
Hvordan virker The Solution?

The Solution™ Beauty Collagen er et prisvindende og smagsneutralt kollagenpulver, som nemt kan blandes i mad eller drikke. Kollagenpulveret i The Solution™ er et unikt patenteret kollagen, som i solide studier har vist sig at have følgende dokumenterede effekt:

 • Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden
 • Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer
 • Bidrager til at reducere appelsinhud

En pakke The Solution™ kollagenpulver består af 28 dagsdoser á 2.5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Kollagenpulveret har en neutral smag og kan blandes i valgfri drikkelse eller mad. 

Ingredienser og dosering

Indeholder kun 100% hydrolyseret kollagen. Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri drikkelse eller mad. Hvis du blander pulveret i vand, så hæld gerne pulveret i glasset først, og dernæst vand. Lad det stå i ca. 30 sek. til det er opløst, og det er klar til at blive drukket. En daglig dosis indeholder 2,5 g kollagenhydrolysat udvundet af 100% bovine kilder (kvæg). Flere studier om oral indtagelse af kollagenpeptiderne anvendt i The Solution ™ er blevet offentliggjort. Resultaterne på rynker og appelsinhud er opsigtsvækkende.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides, og giver ikke øget effekt. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og bør ikke erstatte medicin. Ved graviditet, amning eller brug af receptpligtige lægemidler bør egen læge informeres om brugen af kosttilskud.

Studier og resultater

Verisol®-kollagen som anvendes i The Solution™ fra Oslo Skin Lab® har påvist dokumenteret effekt på reduktionen af rynker fra flere produktspecifikke, fagvurderede studier. Studier som er udført specifikt på The Solution. Blandt disse, et studie med 114 deltagere.

Resultaterne var meget markante, og resultatet var en gennemsnitlig reduktion af rynkedybden på 20%, på kun 8 uger. Ved disse studier, ved hverken testperson eller person, der udfører undersøgelsen, hvem der får det aktive produkt, og hvem der får et placeboprodukt (produkt uden aktiver).

Læs mere her. Vil du se før og efter billede fra almindelig danske kvinder, så klik her.


View the study on our collagen peptides effect on wrinkles bE. Proksch, M. Schunck, V. Zague, D.Segger, J. Degwert and S. Oesser in Skin PharmacolPhysiol (2014;27(3):113-9). 

View the study on our collagen peptides’ effect on skin elasticity by E. Proksch, D. SeggerJ. Degwert, M. Schunck, V. Zague and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(1):47-55).

View the study on our collagen peptides’ effect on cellulite by M. Schunck, V.ZagueS. Oesser and E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8).

Hvordan fungerer medlemskabet?

I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug. Pulveret er smagsneutralt og bidrager til at øge hudens elastisitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud. Det er nemt og enkelt - du blander det blot i valgfri mad eller drikke dagligt. 

Bestiller du på medlemskab, modtager du hver 4. uge en ny pakke til 369,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges ved at kontakte vores kundeservice. Vores holdning er nemlig, at det bør være lige så let at melde sig fra, som det er at melde sig til.

Vores miljøpolitik

Vores producent ved at der bæres et stort ansvar overfor miljøet.

Derfor er der udviklet komplekse processer til optimering af brugen af naturlige råvarer. Som et resultatet af denne indsats, genereres der kun en minimal mængde affald i produktionen af The Solution. Spildevand genanvendes, ligesom genanvendelige rester benyttes til populær gødninger i landbruget. På denne måde, sikres det at vores produkter bidrager til bevarelse af naturlige ressourcer.