A2_Bodycare-during-winter_W-Article_1140x600.jpg

Kropspleje gennem vinteren

Selvom din hud nu er skjult under flere lag af varmt tøj, så er det vigtigt at passe godt på den.

Vinteren er hård mod vores hud

Uhhh… det begynder at blive lidt koldere udenfor. Selvom din hud nu er skjult under flere lag af varmt tøj, så er det vigtigt at passe godt på den. Det er måske ikke indlysende, men nu er det tid til at forberede sig til foråret og sommeren (eller måske en ferie til en varm destination?).

Med vores 5 tips til at pleje din kropshud er du forberedt fra top til tå, når de vidunderlige sommerdage endelig står for døren. 

RS1327_OSL_watercolor_pack_54372_square_1080x1080_0322.jpg

1. Sænk temperaturen

Det er så tilfredsstillende - et varmt brusebad, især når det er koldt udenfor og det er også den ultimative bedste måde at varme hurtigt op på. Desværre har det varme vand en udtørrende effekt på din hud. Ved at tage et lunkent brusebad beskytter du faktisk din hud. Og tager du et køligt brusebad, så beskytter du faktisk din hud og spare også på vandet (mest fordi du gerne vil ud af det kolde vand så hurtigt som muligt).

2. Skift din sæbe ud med bruseolie

Almindelig sæbe kan forårsage tør, kløende og irriteret hud. Vores tip; brug en bruseolie i stedet for sæbe. Din hud vil beholde sit gode hudfedt og er stadig godt ren. Bonus: Din hud vil føles silkeblød.

3. Påfør en bodylotion hver dag

Desværre fugter mange mennesker deres hud uregelmæssigt; det gør de kun, hvis deres hud føles tør eller kløende. En bodylotion - ligesom en ansigtscreme - bør være en del af din daglige rutine. Påfør en fyldig fugtgivende kropscreme ved sengetid og en lettere bodylotion i løbet af dagen.

4. Brug en bodyscrub

En bodyscrub baseret på eksempelvis malede kaffebønner, sukker eller havsalt er en fantastisk ugentlig tilføjelse til din badeværelsesrutine. Body scrubs hjælper med at fjerne døde hudceller og flager. Resultatet er en glat hud, der kan absorbere kropscremer og lotions endnu bedre.

5. Tag The Solution™ dagligt

Kliche? Vi ved det, men det er sandt. The Solution™ er blevet testet i flere kliniske undersøgelser. Dette har vist sig at reducere og endda forhindre forekomsten af ​​cellulite (Læs mere om det her)

the_solution_baderom.jpg