RS569_OSL_Simonsen_14757_W-Article_1140x600.jpg

Renée Toft Simonsen: Efter fire måneder fik jeg målt en tydelig reduktion af rynker i ansigtet

Renée Toft Simonsen har ikke spor imod sin alder, men hun vil gøre, hvad hun kan for at se godt ud. Derfor tager hun kollagenpulver fra Oslo Skin Lab.

De seneste år er der kommet mere fokus på slow-aging frem for anti-aging. Mange kvinder er ikke længere bange for at ældes og stå ved deres alder – de vil bare gerne være den bedste version af dem selv, så de stadig føler sig flotte og friske imens.

RS571_OSL_Simonsen_14838_SoMe-square_1080x1080 (1).jpg

For den smukke forfatter, psykolog og tidligere model, Renée Toft Simonsen, er det samme princip, der gælder. Hun vil bare gerne have en pænere hud helt naturligt, så hun ikke ser ældre ud, end hun er. Og efter hun gik i overgangsalderen og pludselig oplevede at få flere rynker og netop se ældre ud, ville hun gerne gøre noget godt for sin hud. Derfor begyndte hun på The Solution efter at have læst om kollagen og de positive virkninger – og det er hun stadig glad for otte måneder senere.

Med overgangsalderen kom rynker og et ældre udtryk


Generelt synes Renée Toft Simonsen, at det er svært at blive ældre – især fordi kroppen påvirkes af aldringsprocessen. Hun har blandt andet fået slidgigt og to prolapser i ryggen, som påvirker både løb og havearbejde, som hun ellers holder af. Og da hun gik i overgangsalderen, og hormonproduktionen gik ned, blev det tydeligt, at det havde en virkning på hendes hud. Hun begyndte pludselig at få flere rynker og at se ældre ud. Og som hun selv formulere det:

“Jeg har ikke spor imod at ligne min alder. Men samtidig vil jeg gerne gøre det, jeg kan, for at se godt ud. Jeg har lyst til at holde mig så pæn som muligt.”

RS570_OSL_Simonsen_14825_SoMe-square_1080x1080.jpg

Begyndte at tage kollagenpulver, som gav resultater efter fire måneder


Hun kastede sig derfor ud i et forløb med The Solution efter at have læst en del om kollagen og de positive virkninger, det kan have på rynker og linjer – og appelsinhud. Det blev dokumenteret: “Jeg blev scannet af en hudspecialist, inden jeg gik i gang med kollagenpulveret. Efter fire måneders brug blev jeg scannet endnu engang. Ved en sammenligning af de to scanninger, blev der målt en reduktion på forskellige rynker og linjer i ansigtet på mellem 10-33 %. Det er et ret godt resultat, synes jeg.”

IMG_8633.jpg

Renée Toft Simonsen før/efter fotos efter 4 måneder med The Solution

En ny skønhedsrutine – og simple råd til kvinder over 40 år


Renée Toft Simonsen har i løbet af det seneste års tid ændret sin skønhedsrutine for at passe endnu bedre på sin hud: “Jeg er begyndt at tage kollagen og er blevet opmærksom på, at jeg gerne vil gøre noget for min hud for at holde den pæn. Udover et dagligt indtag af kollagen, er jeg også begyndt at rense min hud hver aften og tage creme på, inden jeg går i seng.”

RS567_OSL_Simonsen_14701_SoMe-square_1080x1080 (2).jpg

Generelt er hun ikke meget for “at give gode råd” – særligt fordi hun ikke føler sig som en mønsterelev inden for skønhed. Men hvis hun skal anbefale noget til kvinder over 40, der ikke orker besværlige rutiner, nævner hun: fiskeolie, vitaminer, ingefærshots og kollagenpulver – og så selvfølgelig at være aktiv hver dag.

ceb7808b51c5c1a3a7f69aaa9f8b737c48ea7410.jpg

Der er ikke nogen vej udenom at blive ældre


For Renée handler det om bare at acceptere, at vi bliver ældre:
“Vigtigheden i forhold til det at blive ældre er accepten af, at det er det, der sker. Der er ikke nogen vej udenom. Vi kan ikke stoppe tiden. For mig kan det være svært at forstå, at jeg hurtigere bliver træt, at jeg ikke kan arbejde så mange timer eller løbe helt så langt, som jeg kunne for 20 år siden, da jeg kunne det hele og havde tre små børn, jeg også lige passede på. Det er mest på det parameter, at jeg skal arbejde med min accept. Jeg synes ikke, at kollagenpulver kolliderer med det – dét er derimod en måde at forsøge at holde mig pæn på.”

Reneés råd til dig, der er skeptisk over for brugen af kollagenpulver


“Jeg forstår sagtens, folk kan være skeptiske over for kollagenpulver. I en verden, hvor alle konstant prøver at sælge noget til dig, er det vigtigt at være skeptisk. Men hvis du overvejer at prøve kollagen og er i tvivl, om det vil virke for dig, så er det jo bare med at prøve – og se, om det faktisk gør en forskel.”

Derfor er kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab godt for din hud


Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2 % om året. Derfor kan det være en god idé at pleje indefra med et dagligt tilskud kollagen.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab består af 100 % kollagen-peptider og bidrager bl.a. til glattere hud med færre linjer, mindre appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. En pakke består af 28 dagsdoser i pulverform, der kan blandes i drikke, yoghurt eller andet.