RS376_Renate_Gerschtanowitz_1020_161_W-Article_1140x600.jpg

Se effekten af bioaktive kollagenpeptider

Se før og efter billeder af danske kvinder efter brug af The Solution™ Beauty Collagen.

Hos Oslo Skin Lab er vi stolte af at have faktiske fagvurderede studier der bekræfter virkningen fra netop kollagenpeptiderne i The Solution. Men vi forstår også vigtigheden i at kunne se resultater på almindelige danske kvinder. Derfor er vi glade for ugentligt at modtage billeder fra fantastiske danske kvinder, som på eget initiativ har lyst til at dele deres resultater med os. Se nogle af resultaterne fra The SolutionTM nedenfor.

Se resultater for krop, bekymringsrynken, linjerne omkring øjnene og hele ansigtet.

 

56-årige Susannes imponerende resultater efter én måned med The Solution: 

"Selv om jeg ikke ser særlig tilfreds ud på det sidste billede, så har jeg meget svært ved at få armene ned. Efter kun en måneds brug af kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kan jeg i hvert fald både se og mærke en tydelig forskel. Min hud har fået mere elasticitet og mere glød - og mine kragetæer omkring øjnene er blevet synligt mindre". Læs mere om Susanne her.

Before-after_web_article_susanne_1140x600.jpg

Prøv selv The Solution Beauty KollagenTM og få 50% på første pakke 

 

40-årige Melissa's resultater med The Solution: 

"Sidste forår var jeg til et dejligt kvindearrangement med en masse girlpower. I vores goodiebag lå blandt andet en pakke af The Solution kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Jeg havde hørt om produktet før og tænkte, at det ville være sjovt at prøve." Forklare Melissa. 

Melissa_Sondell_Before_after (1).jpg

"Jeg har nemlig altid haft mange fine linjer og rynker omkring begge øjne og på min pande, så produktet føltes som et match made in heaven for mig. Spændt og nysgerrig på, hvad det kunne gøre for min hud, startede jeg en helt ny rutine, der skulle vise sig at være min nemmeste og mest vellykkede rutine nogensinde." 

Se alle Melissa's billeder her

43-årige Pia's resultater med The Solution:

"Inden jeg startede havde jeg egentlig ikke rigtig en holdning til The Solution, andet end at jeg tænkte at det måtte komme an på en prøve. Jeg kunne jo godt se hvor det bar hen med rynkerne i min alder (42) og kunne jo se på mine søstre (på 51 og 53) at rynkerne nok ikke blev mindre som årene ville gå.  Jeg håbede selvfølgelig på at det ville bremse mine rynker og at de rynker jeg havde i forvejen ville formindskes. Men jeg havde ikke regnet med at min hud ville blive så meget blødere, og at mine rynker slet ikke er så tydelige - nogen mellem øjnene er faktisk næsten væk."

Before-after_web_article_Pia_1140x600.jpg

 

Nadjas resultater efter 6 uger med The Solution:

Efter to graviditeter og et vægttab på 43 kilo måtte Nadja erkende, at huden havde mistet elasticitet. Hun havde også en del appelsinhud, som hun ønskede mindre synligt.  "- Jeg blev opmærksom på kollagentilskuddet The Solution på Instagram og tænkte, at det måtte være for godt til at være sandt, men jeg bestemte mig alligevel for at teste produktet. Jeg har fået markant mindre appelsinhud og jeg mærker en ret tydelig forskel på hudens elasticitet."

OSL_before-after_Nadja1_1140x600_0520_DK.jpg

 

42-årige Disa's resultater efter omkring 2 måneder:

"Jeg kan se de største ændringer i panden og på kinderne. Huden er slet ikke så tør og ru som den plejer, nu stråler den. På billederne har jeg ingen makeup på udover eyeliner og mascara, så man ser forandringen i huden tydeligt. Især rynkerne mellem øjnene er tydeligt blevet mindre. Jeg kan uden tvivl sige at jeg aldrig har haft flottere hud!"

Before-after_web_article_Disa_1140x600.jpg

 

39-årige Stella's resultater efter 9 uger:

"Jeg ville blot sende jer et før og efter billede efter kun 9 ugers brug af The Solution, fordi jeg simpelthen er så tilfreds."

Before-after_web_article_Stella_1140x600.jpg

 

 Nanna's resultater efter 6 måneder med The Solution:

"Jeg synes resultatet mellem brynene er helt vildt. Generelt er hele min huds struktur bare forbedret. Jeg er 100% tilfreds med hvad det har gjort for mig og min hud. "

Before-after_web_article_Nanna_1140x600.jpg

 

Silke Grane's resultater, efter 2 måneder:

Huden føles SÅ dejlig, og ifølge scanningsmaskinen er mine rynker altså blevet reduceret med 51% på kun 8 uger. Jeg vil uden tvivl anbefale at teste det på dig selv. Har du oveni mulighed for en hudscanning før og efter, så er det blot endnu mere spændende. Resultaterne kan ikke lyve. Min hud omkring øjnene synes klart blødere, og mere glat, og linjerne er ikke længere så dybe. " Læs endnu mere om Silke's historie lige her. Men husk at vi det er individuelt hvornår og i hvilken grad effekten indtræffer. Vi anbefaler derfor om muligt, at teste i minimum 4 måneder. 

Before-after_web_article_Silke_1140x600.jpg

Charlotte's resultater efter 3 måneder:

Vil du se resultater på eget ansigt eller krop? Klik nedenfor og bestil din første pakke i dag. Psst.. husk resultaterne er meget individuelle. Vi anbefaler derfor at man som minimum tester i 8-12 uger. 

Before-after_web_article_Charlotte_1140x600.jpg

Lisbeths resultater

Before-after_web_Lisbeth_side_1140x600.jpg

Lisbeth har her brugt The Solution i næsten 4 måneder. Huden har fået et generelt løft og især de små line linjer og hudstrukturen under øjne og mundvige er forbedret. 

Before-after_web_Lisbeth_front_1140x600.jpg

Aysels resultater

"Jeg har indtaget Oslo Skin Lab's kollagenpulver siden maj 2019 - hver eneste dag. Jeg opdager i dag et minde på min telefon, med et billede fra 3 år siden, og jeg kan virkelig se en forskel på min huds struktur på armene. Jeg er helt selv virkelig overrasket over resultatet. Et billede for 3 år siden og et billede taget i dag. 

Aysel Resultater.png

Ønsker du også at dele dine før og efter billeder med os, modtager vi dem gerne på

kundeservice@osloskinlab.dk 

Ingen fotos deles uden tilladelse, og altid efter aftale.