RS376_Renate_Gerschtanowitz_1020_161_W-Article_1140x600.jpg

Renate Gerschtanowitz

Den hollandske tv-profil Renate Gerschtanowitz er strålende tilfreds med de resultater, hun har fået på sin hud, efter hun begyndte at tage kollagenpulveret, The Solution ™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

Rynkedybden reduceret med 59 procent efter fem måneders brug af The Solution™

"Inden jeg begyndte at bruge The Solution, blev min hud scannet på en uafhængig hudplejeklinik. Efter fem måneders brug blev huden scannet igen, og rynkedybden blev reduceret med hele 59 procent."

Jeg bemærkede også, at min hud ændrede sig som månederne gik. De små linjer forsvandt og huden i ansigtet føltes fastere.

Renate fortæller, at det ikke er et problem for hende at blive ældre, men hun vil selvfølgelig bremse aldringsprocessen bedst muligt på en naturlig måde. - Jeg tror ikke på mirakelkure, men jeg er imponeret over det kollagenpulver, jeg har taget de seneste måneder.

RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600 (1).jpg

Ny ambassadør for Oslo Skin Lab®

Den 44-årige programleder har i mange år været en af ​​Hollands mest fremtrædende tv-profiler. På baggrund af de resultater, hun fik, da hun testede kollagentilskuddet, har hun sagt ja til at blive Oslo Skin Labs ambassadør i Holland.

- Vi er meget glade for, at Renate vil samarbejde med os. Vi ser hende som den ideelle kandidat til vores produkt, og er meget stolte over at have denne inspirerende kvinde med på holdet. Med sin naturlige skønhed og sit sociale engagement er hun et perfekt match til Oslo Skin Lab, siger grundlægger Cecilie Nordstrøm.

RS384_Renate_Gerschtanowitz_1020_255_W-Article_1140x600.jpg

Øget spændstighed og elasticitet

Renate indrømmer, at hun ikke er god til at tage kosttilskud, men de bioaktive kollagenpeptider i The Solution kommer i form af pulver, hvilket gør det nemmere. Den er lugtfri, smager ingenting og er meget nem at blande i vandglasset eller i kaffen.

Det er helt nyt for mig at arbejde med huden indefra, men med de resultater, der blev målt i huden, er The Solution helt klart noget, jeg vil fortsætte med. Min mor er også begyndt at bruge det og mærker allerede forskel på sin ældre hud, fortæller hun.

RS383_Renate_Gerschtanowitz_1020_239_W-Article_1140x600.jpg

Regelmæssig indtag giver bedre hudstruktur

The Solution består af bioaktive kollagenpeptider, som gennem videnskabelige undersøgelser og omfattende test har vist sig at have en positiv effekt på huden. Regelmæssigt indtag viser, at dybden af ​​rynker reduceres, elasticiteten forbedres og dermed også hudens struktur. Kollagenpeptiderne hjælper også med at reducere forekomsten af ​​cellulite.

Produktet har ingen andre tilsætningsstoffer, det består kun af den samme daglige dosis af de bioaktive kollagenpeptider, der blev brugt under undersøgelserne.