Carla billede 1_2.jpg

CARLA CHLOE GIVER DIG SKØNHEDSTIPS TIL DIN VINTERHUD

Iværksætter og Oslo Skin Lab ambassadør Carla Chloe, har taget The Solution i fire år. I dag er det stadig en fast del af hendes skønhedsrutine. I interviewet kan du blandt andet læse om hvilke hudplejeprodukter Carla sværger til, hendes daglige kollagenrutine og hendes bedste skønhedstips til andre kvinder.

Hvad gør du for at forberede din hud til vintermånederne?

Jeg sørger for at tage min fiskeolie, som jeg har læst er med til at opbygge vores cellemembraner, og derfor meget vigtig for vores cellers evne til at tage imod alt det gode jeg spiser og tilføre huden. Og så drikker jeg som altid meget vand, eller prøver at huske det! Jeg træner 5 gange om ugen, og mærker at min hud har godt af at svede igennem. Derudover vinterbader jeg for at styrke mit blodomløb og mærker faktisk at det gør mig bedre til at udholde de helt kolde dage, jeg har varmen indeni.

Hvilke hudplejeprodukter sværger du til i de kolde måneder?

Jeg har tendens til at blive fedtet i t-zonen, fordi min hud danner en kapsel af tør hud, især på næsen, når vejret skifter. Derfor sørger jeg for at bruge en toner med en mild syre i, så jeg får bugt med den tørre hud. Og så bruger jeg niacinamid serum under min dagcreme og natcreme. Og nogle dage et godt lag hybenkerne olie over min dagcreme samt a-vitamin holdig natcreme. Og så går jeg til ansigtsbehandling hver 6. uge for at være sikker på, at min hud ikke tager en eller anden drejning, jeg ikke selv ved hvordan jeg håndterer.

Har du en fast daglig kollagenrutine?

Jeg blander altid min The Solution kollagenpulver med min nummer to kaffe om morgenen. Den første vil jeg gerne have helt ren uden noget i, mens det føles godt at tilføje lidt ekstra luksus til huden i den anden kop.

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du vil give videre til andre kvinder?

'Less is more'. Brug en gode renseolie med en vaskeklud i stedet for skrappe midler. Og lad være med at rense huden om morgenen. Huden producerer sin egen beskyttelse, og skal kun renses for snavs, ikke det fedtstof vi selv producerer. Og så må jeg bare sige: vælg parfumefrie produkter som skal blive på huden. Jeg kender alt for mange, der har udviklet allergi. Man ville jo for eksempel aldrig sprøjte parfume direkte i ansigtet vel?

Se priser og bestil her

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png