OSL_Leena_3040_1222_W-Article_1140x600.jpg

Mød vores medlem Leena

Leena kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så, at hendes hud blev synligt forbedret efter at have prøvet The Solution Beauty Collagen - hudpleje indefra.

Leena tog sin venindes råd og har ikke set sig tilbage! 

Takket være mange år med produkter og rutiner af høj kvalitet er den tidligere stewardesse Leenas hud stadig i fremragende stand også på trods af mange års arbejde i et tørt kabineklima. Så derfor kunne Leena ikke tro sine egne øjne, da hun så, at hendes hud blev synligt forbedret efter også at have prøvet hudpleje indefra - The SolutionTM fra Oslo Skin Lab.

Gode ydre hudplejerutiner men hudpleje indefra var nyt for Leena

Efter Leena kom i halvtredserne er hun taknemmelig for hendes mor, som rådede hende til altid at fjerne make-up inden hun gik i seng, investere i hudplejeprodukter og regelmæssigt at besøge en kosmetolog. "Min hud har været i god stand i alle disse år" fortæller Leena.

"Jeg drikker meget vand, sørger for at træne nok og forsøger at spise en række forskellige fødevarer (selvom jeg nogle gange kæmper med det). Jeg holder mig til hudplejerutiner som renser, eksfolierer og fugter uanset hvad".

"Skønhedstilskud som virker indefra, var jeg dog ikke særlig bekendt med. Et par af mine venner havde prøvet kollagenpulveret - The SolutionTM - og opfordrede mig til også at teste det" fortæller hun. 

The SolutionTM viste sig at være den manglende brik

Da Leena inkluderede The SolutionTM fra Oslo Skin Lab i sin daglige hudplejerutine sidste forår, havde hun ikke forventet meget. Hendes hud føltes jo god som den var og hun lever en sund livsstil. Hun var derfor meget skeptisk over for eventuelle fordele, men af nysgerrighed besluttede hun at give det en chance.

OSL_Leena_2977_1222_W-Article_1140x600.jpg

Effekten startede i det små

Efter nogle uger bemærkede Leena at linjerne på hendes pande var lidt mindre synlige. Hun var endnu ikke helt overbevist, men lidt mere motiveret til at følge med i sin nye rutine. Da efteråret nærmede sig stod det klart, at på trods af varme sommertemperaturer og stærk sollys, så føltes Leenas hud bedre overalt.

"Min hud ser ud til at blive bedre og bedre, den er glattere og på en eller anden måde mere strålende - så hvorfor skulle jeg stoppe?" spørger Leena, nu hvor hun har brugt The Solution i over seks måneder.

OSL_Leena_3051_1222_W-Article_1140x600.jpg

Resultater kræver lidt tid, tålmodighed og en god rutine

Virkningen af The Solution ses desværre ikke blot natten over. Ifølge en kundeundersøgelse fra Oslo Skin Lab i 2020 var hele 67% af de adspurgte tilfredse med resultaterne efter indtag i mere end fire måneder. Det er en stigning på 83% sammenlignet med dem som har brugt The Solution™ i mindre end fire måneder.

De undersøgelser, der er udført på de hydrolyserede kollagen-peptider, der findes i The SolutionTM indikerer også, at der kræves mindst otte ugers brug for at opnå resultater. Men effekterne kan fortsætte med at stige med tiden – også efter et år - Læs fx om Silke Grane hér

"Kollagenet skal bruges langsigtet og regelmæssigt, sådan får du den bedste effekt - selvom jeg ikke kan afvise, at jeg personligt bemærkede nogle små ændringer i linjerne på min pande allerede efter få uger. I øjeblikket føles og ser min hud bedre ud og er mere elastisk over det hele" fortæller Leena.

OSL_Leena_3061_1222_W-Article_1140x600.jpg

Det kan være en god idé at tage et billede af huden, inden du starter din nye rutine og så igen senere, så du ikke misser de små forbedringer, som kan være svære at se i hverdagen.

Hudpleje indefra er super nemt

Udover hendes ekstra strålende hud så nævner Leena også The Solutions brugervenlighed, som en af ​​dets bedste egenskaber - takket være hjemlevering og praktiske færdigpakkede dagsdoser.

"Kollagenet er nemt at tage med overalt og smagen er fuldstændig neutral. Du kan nyde det i enhver væske eller mad" bekræfter Leena.

Leena beskriver selv skønhed som selvomsorg og selvtillid. Hun mener, at balancen i livet er synlig udefra og vi kan kun give hende ret. 

"Jeg vil anbefale alle at gøre noget ud af den indre hudpleje ved siden af ​den ​traditionelle hudpleje udefra. Du kan virkelig forbedre og understøtte huden indefra - holistisk".