RS1503_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0321-edit_W-Article_1140x600.jpg

Sådan får du mest ud af The Solution

Tvivler du på om The Solution virker for dig? Eller hvornår effekten starter? Bliver huden ved med at forbedre sig og er der andet jeg kan gøre, for at hjælpe effekten på vej?

Se effekt ved brug af The SolutionTM

Du har taget skridtet mod sundere og pænere hud og står nu med masser af forhåbninger og gåpåmod til at få allermest ud af dit kollagen pulver. Spørgsmål såsom; hvornår effekten starter? Bliver huden ved med at forbedre sig, er jeg den rette alder til kollagen og er der andet jeg kan gøre, for at hjælpe effekten på vej og få en god rutine, melder sig.

Start med en god rutine

Det allervigtigste, og det første du skal gøre, er at forsøge at skabe en god rutine omkring din daglige dosis! Eller sørge for at få den inkorporeret i dine eksisterende rutiner! 

Kontinuerligt brug er den største faktor for success med The Solution.

Derfor skal det også være så nemt som muligt - placer gerne dine stickpacks i et glas tæt på dét som du ofte opløser pulveret i. Det kunne fx. være ved siden af kaffemaskinen, ved vandglasset på badeværelset eller måske ved siden af din morgen müsli. Medlemmerne Tina og Susanne har fx. hver deres rutine, men de er begge effektive. 

Hvis du mangler inspiration, så har vi samlet en masse kollagen-venlige opskrifter som samtidig gør det sjovt at huske sin daglige dosis.

Vores stickpacks gør det nemt at få den helt rette mængde hver eneste dag. Studierne på Verisol kollagenet i The Solution viser at netop 2,5g om dagen giver den mest optimale effekt. Et højere indtag vil ikke skabe større effekt, så hold dig blot til din daglige dosis. 

Hvornår ser man effekt? 

De fleste vil gerne have hurtig synlig effekt og det sker også for mange, men fordi vi ofte kigger på os selv, hver eneste dag, så kan de små naturlige ændringer i huden være svære at få øje på. 

Tag derfor gerne et billede af din hud inden du starter din nye rutine! Det vil både hjælpe dig med at se effekten, men også motivere dig til at holde ved. Se andre medlemmers billeder her.

Susanne.jpg

Giv det mindst 4 måneder

Effekten af The Solution starter tidligere, men kan være svær at se. I 2020 lavede vi en medlemsundersøgelse med 658 deltagere, som bekræfter, at der kan gå længere tid, før vi selv registrerer effekten.

Hele 67% af de adspurgte var tilfredse med resultaterne efter indtag i mere end fire måneder. Det er en øgning på 83% sammenlignet med dem som har brugt The Solution™ i mindre end fire måneder.

Hold øje med hele kroppen

The Solution er et kosttilskud som virker indefra og det betyder at hele kroppens hud bliver påvirket. Hold derfor øje med andet end blot dit ansigt når du begynder din nye rutine. 

Hold fx. øje med: hals, brystkasse, arme, maveskind og lår (appelsinhud). 

Kollagenet medvirker til bedre hudstruktur, øget elasticitet og modvirker appelsinhud! Men hvordan virker kollagen og hvordan virker det mod appelsinhud også?   

Cecilie-O_web_article_1140x600.jpg

 

Effekten fortsætter og forstærkes

Effekten stopper ikke efter de 4 første måneder - den bliver ved! Silke Grane og Line Baun Danielsen har begge brugt The Solution i flere år og ser stadig mere effekt!

Med en så stor reduktion i rynke dybden efter 8 ugers brug af The Solution var forventningerne til en ny scanning ikke så store for Silke. For hvor meget bedre kunne det blive?

"Min alder taget i betragtning, så ville jeg ærligt blive glad, hvis bare min hud var i nærheden af at være så fin, som den havde været sidst... Jeg troede ikke mine egne øjne da anden hudscanning viste en yderligere forbedring i min hud” 

RS142_p2m-347-131218-3233-edit_1000x1000_DK-scr.jpg

“Resultatet var helt utroligt og viste en yderligere forbedring i min hudstruktur – faktisk hele 18% siden sidst. Blandt andet mindre porer og en reduktion i dybden af de små rynker omkring øjnene. Min hud føles stærkere og ser helt klart meget bedre ud, end da jeg startede med The Solution for snart halvandet år siden  fortæller Silke.

Effekt i alle aldre! 

Ens alder og hudens udgangspunkt spiller selvfølgelig en stor rolle i, hvordan og hvilken effekt vi oplever. For yngre hud, som i starten af 30'erne, begynder at producere mindre kollagen og som endnu ikke oplever tydelige rynker og linjer, da er effekten sværere at se, men The Solution vil stadig have effekt på den faldende kollagenproduktion og forsinke kroppens aldringstegn. 

I 40'erne og 50'erne vil effekten kunne ses mere tydeligt. Aldringstegn vil kunne mindskes betydeligt og i nogle tilfælde fjernes for en stund. Læs blot om Tina og Susanne.

Det er aldrig for sent at begynde med The Solution. Effekten vil vise sig som reduktion af rynkedybden også for 60 årige og op efter. Faktisk fik netop denne gruppe nogle af de bedste resultater i studier udført! Se bare Lines resultater.

Få mest ud af The SolutionTM

Hos Oslo Skin Lab har vi en holistisk tilgang til sundhed og hudpleje, hvilket betyder at vi mener at ens kost nøglen til sundhed.

Efter at have arbejdet med kosttilskud og vitaminer i mange år, har jeg erfaret, hvor stor indflydelse det vi spiser har på vores helbred – på godt og ondt. Cecilie Nordstrøm Oslo Skin Labs grundlægger.

Det kan være utroligt virkningsfuldt, når du rutinemæssigt indtager nok vand, vitaminer og mineraler, samtidig med at du skærer ned på fødevarer, der ikke er særlig gavnlige. Der er ingen tvivl om, at det så kan ses i vores hud! C-vitaminer mm. er sundt for din hud, men det er ikke nødvendigt at indtage ekstra for at opnå effekt af The Solution.