RS380_Renate_Gerschtanowitz_1020_182_W-Article_1140x600.jpg

Kollagen som middel mod appelsinhud

Cellulite - bedre kendt som appelsinhud er noget hele ni ud af ti kvinder oplever. I denne artikel kan du blive klogere på hvad cellulite er, hvor det kommer fra og hvordan kollagenpulver kan være med til at mindske celluliten i huden, som er bakket op af solide studier. Læs derudover om hvordan Nadja oplevede fantastiske resultater efter to graviditeter og et vægttab på 43 kg. med The Solution Beauty Collagen.

Hvad er cellulite og kan vi komme af med det? 

Hele ni ud af ti kvinder har cellulite, og tilstanden forværres, når vi bliver ældre, som kollageniveauet i huden falder. En ny undersøgelse viser, at behandling med kollagentilskud giver en klar forbedring af moderat cellulite.

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

Cellulite - bedre kendt som appelsinhud i daglig tale - er primært en hormonel tilstand, der er arvelig. Livsstilsrelaterede elementer som dårlig kost, mangel på motion, stress og søvnmangel kan også give dig cellulite, fordi væske og affaldsprodukter ophobes i kroppen.

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vi kollagen, som er en af ​​de grundlæggende byggesten i vores hud. Det holder den ung og elastisk, men omkring 25-30 års alderen begynder vores kollagenniveau i huden at falde med 1-2% om året.

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

"Jeg fik markant mindre cellulite med Oslo Skin Labs kollagenpulver" 

Efter to graviditeter og et vægttab på 43 kilo, måtte Nadja Christophersen sande, at huden havde mistet sin elasticitet.

"Jeg blev opmærksom på The Solution Beauty Collagen gennem Instagram og tænkte faktisk: "Det er simpelthen for godt til at være sandt", men jeg besluttede alligevel at teste produktet. Selvom jeg egentlig håbede på en effekt, var jeg stadig skeptisk over for, om effekten overhovedet ville være synlig."

Allerede efter kun fire ugers brug begyndte hun at mærke ændringer i huden. Selvom forskellene ikke var særlig synlige, var det nok til at hun holdt humøret oppe og fortsatte med sit daglige indtag. Og efter blot tre måneder med The Solution er hun imponeret over effekten. 

"Jeg har haft betydeligt mindre cellulite og bemærker en stor forskel i elasticiteten i min hud." - fortæller Nadja Christophersen. Vi lader billederne af hendes resultater tale for sig selv. 

Beforeafter_1140x600_Nadia_balde.jpg

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

Studierne er ikke til at tage fejl af

The Solution™ Beauty Collagen er blevet udsat for forskning, der har bekræftet kollagens positive effekt på cellulite. Denne undersøgelse varede 6 måneder, og ​​kollagentilskuddet fra Oslo Skin Labs kollagenpulver blev testet i et dobbeltblindet, placebokontrolleret klinisk studie hvor 105 kvinder i alderen 24 til 50 år med moderat cellulite brugte kollagen. 

Resultaterne af undersøgelsen viste, at regelmæssig indtagelse af produktet over en periode på 6 måneder førte til en klar forbedring af huden hos kvinder, der lider af moderat cellulite.

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

Anne Berit Eide fra Oslo Hudplejeklinik siger, at en af ​​hovedårsagerne til, at cellulite bliver mere synlig med alderen, er at bindevævet, som er hudens støttesystem, svækkes på grund af mangel på kollagen, hvilket gør huden tyndere og mindre elastisk. Hun forklarer, at bindevævets struktur er afgørende for en glat hud. Bindevævet i kroppen består af kollagenfibre, og 80 procent af huden består af kollagen. Fra 25 år svækkes hudens kollagenproduktion, og efterhånden som årene går, bliver cellulitten/appelsinhuden mere synlig.

"Cellulite skyldes fedt, der skubber gennem hudens bindevæv, og jo tyndere og mindre elastisk huden er, jo mere synlig bliver cellulitten, siger hun og tilføjer, at der er mange behandlinger, der kan reducere cellulite, men hvis du ikke gør noget ved på grund af at de opstår, vil de altid have en tendens til at komme tilbage."

"På Oslo Hudplejeklinik har vi meget god erfaring med kollagentilskuddet, The Solution Beauty Collagen. Gennem hudscanninger i vores klinikker har vi set, at indtagelse af produktet har en god effekt på hudens elasticitet, og vores kunder siger, at de bemærker en generel forbedring i huden overalt i kroppen.

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png