Melissa_Sondell_2_w-Article_1140x600.jpg

Melissa, 40 år

"Jeg kan se en stor forskel i min hud - både i forhold til dens elasticitet og glød"

Melissas resultater er ikke til at overse

Melissa Sondell, 40, har mange jern i ilden. Hun arbejder til dagligt som Art Director, men udover dette driver hun også sin egen virksomhed, hvor hun hjælper forskellige virksomheder med at skabe billeder, videoer og andet indhold til deres forskellige kanaler. Hun er også mor til to små børn, har et stort hus der indrettes og renoveres på forskellig vis med jævne mellemrum og en voksende Instagram & Tiktok profil med humoristiske klip, der er blevet set af mange tusinde mennesker i Sverige.

Én goodiebag startede det hele 

"Sidste forår var jeg til et dejligt kvindearrangement med en masse girlpower. I vores goodiebag lå blandt andet en pakke af The Solution kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Jeg havde hørt om produktet før og tænkte, at det ville være sjovt at prøve." Forklare Melissa. 

"Jeg har nemlig altid haft mange fine linjer og rynker omkring begge øjne og på min pande, så produktet føltes som et match made in heaven for mig. Spændt og nysgerrig på, hvad det kunne gøre for min hud, startede jeg en helt ny rutine, der skulle vise sig at være min nemmeste og mest vellykkede rutine nogensinde." 

Melissa_Sondell_Before_after (4).jpg

The Solution er det første kosttilskud som faktisk er blevet en del af Melissas rutine   

"Jeg har tidligere forsøgt at tage både vitaminer og andre kosttilskud, men på en eller anden måde har jeg aldrig været i stand til at holde fast og blive ved med at tage dem.

- Nu har jeg taget kollagen hver dag i næsten 10 måneder, fordi det er så nemt og jeg kan se stor forskel i min hud, både i forhold til dens elasticitet, men også i forhold til dens liv og glød."

Melissa_Sondell_Before_after (3).jpg

"Jeg tror, ​​at mange mennesker ønsker mirakelresultater som kan ses med det samme, og hvis man ikke ser resultater fra dag ét, kan man ende med at miste modet og stoppe med at tage dem. Men jeg ser mere kollagenet som en langsigtet investering, og noget som min hud har brug for over tid.

På samme måde som jeg ved, at det er vigtigt at rense huden, bruge cremer, sove nok timer om natten, spise nærende mad og selvfølgelig træne kroppen.

- Der er ikke noget quick fix, men hvis du investerer langsigtet, tror jeg på, at du får smukkere hud." Fortæller Melissa

Melissa er i hvert fald ikke i tvivl om, at det netop er The Solution, som står bag hendes huds forbedrede elasticitet og struktur. Derudover har resultaterne givet hende fornyet energi til at fokusere endnu mere på at passe godt på hendes hud.

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Derfor er kollagenpulveret godt for din hud

Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2% om året. Derfor kan det være en god idé med et dagligt tilskud kollagen.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab består af 100% hydrolyseret kollagen-peptider og bidrager bl.a. til glattere hud med færre linjer, mindre appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. En pakke består af 28 dagsdoser i pulverform, der kan blandes i drikke, yoghurt eller andet.