OSL_before_after_charlotte_webarticle_1140x600_2_DK.jpg

Mød vores medlem Charlotte

Charlotte begyndte at bruge The Solution™ Beauty Collagen efter en anbefaling fra en ven, og efter 3 måneders dagligt indtag så hun fantastiske resultater

Hvad fik dig til at starte med The Solution™ Beauty Collagen? 

Jeg havde kun hørt om kollagentilskud, men ikke aktivt undersøgt det i dybden. Jeg var dog alligevel nysgerrig på hvad det kunne gøre for mig, og da en ven introducerede Oslo Skin Lab for mig, syntes jeg, det lød interessant at prøve. Jeg fik tip om at tage billeder, før jeg begyndte med produktet, for lettere at kunne evaluere effekten.

Hvilke resultater har du oplevet med The Solution™ Beauty Collagen siden du startede? 

Jeg oplever, at min hud føles mere spændstig, og at jeg ser meget friskere ud, hvilket tydeligt kan ses på mine før- og efterbilleder. Jeg oplever også, at min hud har fået mere glød.

Hvor lang tid tog det, før du begyndte at se resultater?

Jeg begyndte at mærke en bedre spændstighed og glød i huden efter ca. 2 måneder.

Hvordan blev The Solution en del af din daglige rutine?

Jeg tager kollagenpulveret med min morgenkaffe, hvilket er en rutine, jeg aldrig afviger fra, så på den måde har det været nemt altid at huske.

Hvordan ser du på aldring generelt?

Jeg har altid været omhyggelig med at tage mig af min hud og hvilke produkter, jeg bruger på den, dels hvordan jeg oplever, de føles på huden, og hvordan de på længere sigt påvirker den. Jeg vil ældes naturligt uden at foretage nogen indgreb i huden.

Prøv selv The Solution™ og spar 60%

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png